Головна Новини Суспільство Війна з Росією Генерал Марченко назвав ціль номер один після отримання зброї
commentss НОВИНИ Всі новини

Генерал Марченко назвав ціль номер один після отримання зброї

Керченський міст - з'єднує окупований Крим з РФ

15 червня 2022, 20:23
Поділіться публікацією:

Коли Україна отримає від партнерів необхідне озброєння, Керченський міст в окупованому Криму стане ціллю номер один. Адже його знищення є дуже важливим, аби окупанти не змогли переправляти зброю та резерви до Криму. Про це повідомив генерал-майор ЗСУ Дмитро Марченко, який керував обороною Миколаївської області, пише "Радіо Свобода".

Генерал Марченко назвав ціль номер один після отримання зброї

Генерал розповів про знищення Кримського мосту окупантів (фото з відкритих джерел)

 Для росіян міст, який з'єднує рф та Крим є дуже важливим, адже вони підтягують через нього свої військові резерви.

"Це не є секретом ні для їхніх військових, ні для наших військових. Ні для їхніх цивільних, ні для наших цивільних. Це сто відсотків. Це буде ціль номер один для ураження. Це ми ніби основну кишку підтягування резервів просто повинні обрізати. Як тільки обріжеться ця кишка, у них розпочнеться паніка. І повірте: ті, хто бігав у Сімферополі та Криму з російськими прапорами, вони швидко дістануть українські та бігатимуть з українськими", – переконаний генерал Марченко.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що українські військові вертольоти завдали удару по скупченню противникаВ Оперативному командуванні "Південь" розповіли про оперативну обстановку на півдні нашої країни станом на 13.00 15 червня. Про це повідомляється на офіційній сторінці ОК "Південь". Окупанти, не маючи успіху в просуванні вперед, системно відступаючи під українськими контрнаступальними діями на оборонні позиції, втрачаючи живу силу, запаси та техніку, обстрілює населені пункти з мирними жителями з артилерійсько-мінометного озброєння, застосовуючи системи залпового вогню. Своєю чергою, Сили оборони продовжують виконання вогневих завдань та завдавати авіаційних ударів по супротивнику, вибиваючи їх із Миколаївщини.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини