Головна Новини Суспільство Війна з Росією Українські військові вертольоти завдали удару по скупченню противника
commentss НОВИНИ Всі новини

Українські військові вертольоти завдали удару по скупченню противника

Окупанти продовжують обстрілювати населені пункти із мирними жителями

15 червня 2022, 16:00
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В Оперативному командуванні "Південь" розповіли про оперативну обстановку на півдні нашої країни станом на 13.00 15 червня. Про це повідомляється на офіційній сторінці ОК "Південь" у соціальній мережі Facebook.

Українські військові вертольоти завдали удару по скупченню противника

ЗСУ. Фото з відкритих джерел

Окупанти, не маючи успіху в просуванні вперед, системно відступаючи під українськими контрнаступальними діями на оборонні позиції, втрачаючи живу силу, запаси та техніку, обстрілює населені пункти з мирними жителями з артилерійсько-мінометного озброєння, застосовуючи системи залпового вогню.

У свою чергу Сили оборони продовжують виконання вогневих завдань та завдавати авіаційних ударів по супротивнику, вибиваючи їх із Миколаївщини.

"На світанку парою гелікоптерів влучно атакований район скупчення противника. Втрати уточнюються.", — повідомляє ОК "Південь".

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що в Україні до кінця року тричі зростуть пенсії : коли і в кого. Перший перерахунок заплановано вже на 1 липня.

Читайте також про те, що Макрон попередив Зеленського: доведеться говорити з Росією . Президент Франції підкреслив, що з першого дня Париж чітко сказав, що Росія є агресором.

Сайт "Коментарі" поінформував про те, що чомусь знову пішли чутки про швидку смерть Путіна : чи може його смерть зупинити війну. Інформаційні вкидання про смерть чи хворобу президента РФ Володимира Путіна з'являються вже не вперше.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що директива Сі Цзіньпіна : чи вирішиться Китай на спецоперацію в Тайвані — і як це може позначитися на Україні. Експерти розповіли, якою є ймовірність розв'язання КНР війни з Тайванем і як це може позначитися на військовій та фінансовій допомозі США для України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини