Головна Новини Суспільство Війна з Росією Генерал був п'яний: з'явилася інформація про те, хто дав відмашку підірвати Каховську ГЕС
commentss НОВИНИ Всі новини

Генерал був п'яний: з'явилася інформація про те, хто дав відмашку підірвати Каховську ГЕС

Путін вирішив, що переваг від руйнування Каховської ГЕС чимало

8 червня 2023, 21:50 comments9194
Поділіться публікацією:

Загарбники ніби  прийняли рішення зруйнувати Каховську ГЕС  не погодивши це з  очільником Кремля  Володимиром Путіним. Відповідальний за це рішення — якийсь "бравий генерал, який зловживав алкоголем". Про це інформує Telegram-канал Генерал СВР, який ніби  наповнює  екс-генерал Служби зовнішньої розвідки РФ.

Генерал був п'яний: з'явилася інформація про те, хто дав відмашку підірвати Каховську ГЕС

Підрив Каховської ГЕС (фото з відкритих джерел)

Як тут інформують,  кремлівський диктатор  не повністю володіє важелями управління  в країні, і  свідчить про це – нинішня ситуація на фронті. Зазначають, що про підрив Каховської ГЕС господар Кремля взнав через п'ять годин.

"Керівництво військового блоку до цього часу не змогло сформувати єдину позицію та давали президенту суперечливу інформацію — від удару ЗСУ до технічних проблем на дамбі. Приблизно такий же сумбур панував і під час наради, поки Секретар Ради Безпеки РФ Микола Патрушев не взяв слово і не прояснив ситуацію", — пишуть на каналі.

Як йдеться далі, "можливість підриву Каховської ГЕС розглядалася давно, і Путін  таки дав розпорядження готувати таку операцію, але відмашки до її реалізації не було".

Посадовці  Радбезу РФ напере попередили  президента якими  негативними будуть наслідки реалізації цієї операції.

"Патрушев заявив, що ініціатива з проведення цієї операції з руйнуванням Каховської ГЕС належить одному бравому генералу, який зловживав напередодні алкоголем та стверджує, що погодив свої дії з Суровікіним, а той нібито з Герасимовим. Самі Суровікін і Герасимов категорично заперечують сам факт узгодження з ними будь-яких дій на Каховській ГЕС", — стверджує  генерал СВР.

 Хоч  Патрушев озвучив заяву, російські військові так і не визнають своєї причетності до інциденту.

"Зрештою Путін вирішив, що переваг від руйнування Каховської ГЕС чимало, хоч є і негативні наслідки, але треба діяти за обставинами. При цьому, суворо попередивши військове керівництво погоджувати надалі з ним подібні операції", — підсумовує на своєму  каналі генерал СВР.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Небензя виступив з цинічною доповіддю на Раді Безпеки ООН щодо винних у підриві Каховської ГЕС.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини