Головна Новини Суспільство Війна з Росією Гендиректор «Охматдиту»: Тисячі дітей залишилися без допомоги. Росія не має існувати
commentss НОВИНИ Всі новини

Гендиректор «Охматдиту»: Тисячі дітей залишилися без допомоги. Росія не має існувати

В «Охматдиті» щодня отримують допомогу понад 600 дітей

8 липня 2024, 18:01
Поділіться публікацією:

Генеральний директор "Охматдиту" Володимир Жовнір відреагував на ракетний удар терористичної Росії по дитячій лікарні.

Гендиректор «Охматдиту»: Тисячі дітей залишилися без допомоги. Росія не має існувати

Володимир Жовнір

Жовнір підкреслив, що "Охматдит" є найбільшою лікарнею в Європі, де щодня проходять лікування сотні дітей.

"Саме тут лікуються понад 600 дітей щодня. Саме тут діти знаходять надію на життя, і саме по цьому закладу сьогодні прилетіла російська ракета", — відзначив Жовнір.

За його словами, так як вчинила сьогодні Росія, вчиняють терористи.

"Росія — країна терорист, це черговий доказ того, що Росія не мусить існувати як країна", — заявив Володимир Жовнір.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що 8 липня росіяни цілеспрямовано вдарили по дитячій лікарні "Охматдит". Разом з тим, у Міноборони країни-агресора стверджують, що вони завдали масованого ракетного удару виключно по військовим об’єктам України. Там цинічно стверджують, що, буцімто, руйнування лікарні, це результат роботи української ППО. Втім, цю інформацію категорично спростовують аналітики, які проаналізували відео влучання ракети в лікарню. На ньому чітко видно, що ракету не збивали, і вона летить за встановленим курсом.

Відомо, що в результаті удару по "Охматдиту" загинула 30-річна лікарка Світлана Лук'янчук зі Львова. Світлана народилася у Львові. Дівчина була сиротою, тож вихованням займалася рідна тітка.

На нелюдську атаку на "Охматдит" реагують не тільки політики, а й військові на фронті. Вони пообіцяли помститися російським нелюдам за те, що вони вдарили по дітям, які мають важкі проблеми зі здоров’ям. У мереж вони масово виставляють зображення із ракетами та дронами, які мають підпис "За Охматдит".





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини