Головна Новини Суспільство Війна з Росією ФСБ конфіскує бронемашини ООН: після "прогину" Гутерріша РФ може готувати провокацію
commentss НОВИНИ Всі новини

ФСБ конфіскує бронемашини ООН: після "прогину" Гутерріша РФ може готувати провокацію

Росія конфіскує бронемашини корпусу ООН

сьогодні, 18:43
Поділіться публікацією:

У тимчасово окупованому Луганську представники ФСБ конфіскували бронемашини корпусу ООН, які залишилися там після початку повномасштабного вторгнення в Україну в 2022 році, повідомив військовий оглядач групи "Інформаційний опір" Олександр Коваленко.

ФСБ конфіскує бронемашини ООН: після "прогину" Гутерріша РФ може готувати провокацію

Бронемашини ООН

За його інформацією, всі автомобілі були зареєстровані на номерах DP.

"Частина з цих автомобілів була списана офіційно. Але це не означає, що у перспективі ці бронемашини, із символікою ООН, не спливуть у рамках якоїсь провокації. Навіть не обов’язково, що в Україні. Особливо після того, як пан Гутерріш наївся російського кривавого короваю в Казані", — зазначив Коваленко.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав , що міністр закордонних справ Андрій Сибіга різко відреагував на візит генсека ООН Гутерріша на саміт БРІКС до Казані. Він заявив, що такі дії генсека підривають репутацію ООН та не сприяють встановленню миру. При цьому в Україні звернули увагу, що Гутерріш влітку відмовився відвідувати саміт світу, що пройшов у Швейцарії. При цьому в ООН відреагували на критику Києва. Там заявили, що позиція ООН щодо війни в Україні залишається незмінною, а візит на саміт БРІКС є частиною "стандартної практики".

Також "Коментарі" розповідали , що в РФ з піною навколо рота спробували захистити Гутерріша, який виїхав до Казані на саміт БРІКС. Зокрема, представник МЗС країни-агресора Марія Захрова заявила, що Київ нібито не має права нав'язувати свою волю генсеку ООН.

Крім того, є думка, що Гутерріш прибув на саміт до Казані, оскільки сподівається, що на якомусь етапі ООН залучать до переговорів щодо припинення війни в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини