Головна Новини Суспільство Війна з Росією Фронт може обвалитися влітку: в ЗСУ зробили тривожний прогноз
commentss НОВИНИ Всі новини

Фронт може обвалитися влітку: в ЗСУ зробили тривожний прогноз

Українські військові попередили про загрозу обвалу фронту влітку

9 травня 2024, 23:53
Поділіться публікацією:

Офіцери Збройних сил України побоюються, що лінія фронту може обвалитися цього літа внаслідок масштабного російського наступу.

Фронт може обвалитися влітку: в ЗСУ зробили тривожний прогноз

РФ готується до масштабного наступу. Фото з відкритих джерел

Як пише видання Politico, високопоставлені українські військові на умовах анонімності повідомили, що, на їхню думку, влітку у ході наступу росіяни можуть прорвати лінію фронту. На їхню думку, це може статися, оскільки командування армії РФ готове до великих втрат, а моральний дух і рішучість українських солдатів послаблені.

Видання нагадало, що раніше вже колишній Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний повідомляв, що українська армія потребує великої кількості солдатів. За його оцінками, ЗСУ необхідні додаткові 500 тисяч військовослужбовців.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що відведення американських танків Abrams від лінії бойового зіткнення пов'язано не стільки із необхідністю захисту від дронів, скільки через нерозуміння українських командирів або західних партнерів, як краще застосовувати ці доволі непогані танки, заявив офіцер ЗСУ Микола Мельник. Першопричиною такого застосування техніки є катастрофічний дефіцит української армії в усьому, частково застаріла американська техніка для умов сучасного бою та вбитий український ВПК.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що багаті росіяни бояться конфіскації активів на Заході, а тому все частіше виводять свої гроші в Росію. Багатії із РФ звикали до думки, що російським громадянам більше не раді на Заході та розглядають різні варіанти повернення додому своїх активів. Більшість мільярдерів, які потрапили під санкції, вважають за краще перевести активи додому. Вони допускають, що їхнім сім'ям доведеться будувати нове життя в Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини