Франція може прямо воювати з Росією: ЗМІ назвали всі варіанти, які на столі у Макрона

Телеканал LCI назвав мінімум 5 варіантів, які активино обговорюються Францією по допомозі Україні

Як інформує портал "Коментарі", французький телеканал "LCI" опублікував можливі сценарії відправлення французьких солдатів до України. Всі варіанти активно обговорюються Парижем.

Зазначається, що перший варіант полягає в тому, що Франція будує в Україні військові заводи, залучаючи своїх інженерів. Другий варіант: Франція розмінує території та готує бійців ЗСУ безпосередньо в Україні.

Третій варіант: Франція захищає Одесу, встановлюючи насамперед ППО. Якщо їхні військові зіб'ють російські цілі, Париж може вступити у цю війну. Четвертий: Франція розгортає свої війська, щоб створити захисну зону та позбавити українців деяких завдань. П'ятий варіант: Франція бореться разом із ЗСУ проти російських окупантів у окопах, що спричиняє Третю світову війну.

Читайте також на порталі "Коментарі" - директор зовнішньої розвідки РФ Сергій Наришкін запевняє, що Франція нібито реально готує свій військовий контингент для відправки в Україну. У Міноборони Франції зазначили, що, якщо це рішення офіційно буде ухвалено, французьких військових, ймовірно, розмістять уздовж Дніпра (на правому березі) та біля українсько-білоруського кордону. А начальник штабу Армії Франції генерал П'єр Шиль підкреслив, що армія цієї країни готується до важких боїв, щоб забезпечити безпеку не лише своїм громадянам, а й союзникам. У свою чергу колишній міністр оборони Великобританії Бен Уоллес не виключив, що британські війська можуть вирушити в Україну, щоб протистояти Росії. Експерти проаналізували подібні заяви спеціально для порталу "Коментарі".

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Кремлі передумали: підтримують відправку військ Франції до України.