Головна Новини Суспільство Війна з Росією Фіцо прогнозує швидкий кінець війни в Україні: чому це може трапитися
commentss НОВИНИ Всі новини

Фіцо прогнозує швидкий кінець війни в Україні: чому це може трапитися

Роберт Фіцо розповів про фактор, який може закінчити війну в Україні.

сьогодні, 15:30
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Прем'єр-міністр Словаччини Роберт Фіцо заявив, що війна в Україні скоро закінчиться. За його словами, раптово виникло обговорення про запрошення України в НАТО, однак словацький лідер вказав, що воно не буде безплатна.

Фіцо прогнозує швидкий кінець війни в Україні: чому це може трапитися

Прем'єр-міністр Словаччини Роберт Фіцо. Фото з відкритих джерел

Роберт Фіцо на засіданні комітету Національної ради Словаччини у справах Європи перед від'їздом на засідання Європейської ради розповів про можливість швидкого закінчення війни в Україні.

"Вірогідність закінчення війни в Україні у короткий час дуже висока. Я очікую, що завтра може щось натякнути, тому що раптово з'являється тема запрошення України до НАТО", — сказав Фіцо та додав, що це запрошення не буде "безплатним".

Прем'єр-міністр Словаччини наголосив, що бажає справедливого миру та підтримує територіальну цілісність України. Однак, за словами Фіцо, російська армія не залишить окупований Донбас та Крим, а лише завойовує нові українські території, тому, на його думку, конфлікт не має військового вирішення. Крім того, Фіцо повторив свою заяву проти вступу України в НАТО. На його думку, це нібито призведе до третьої світової війни. 

Фіцо розповів, що Словаччина надає Україні гуманітарну допомогу. У питаннях військової допомоги Словаччина нічого не дарує Україні, але, за словами Фіцо, продовжує торгівлю.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про скандальну заяву Роберта Фіцо, який закликав не страждати русофобією та оголосив про свій візит до Путіна.

Також "Коментарі" писали про те, чи вірять українці у перемогу у війні та назвали терміни, коли вона настане.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини