Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Фейкові звинувачення": Коріков викриває російську дезінформацію про Курську АЕС
commentss НОВИНИ Всі новини

"Фейкові звинувачення": Коріков викриває російську дезінформацію про Курську АЕС

Олег Коріков розповів, що всі заяви РФ про загрози Курської АЕС з боку України – брехливі фейки

5 вересня 2024, 19:33
Поділіться публікацією:

Олег Коріков, керівник Держатомрегулювання і Головний державний інспектор з ядерної та радіаційної безпеки України, відверто заявив про неправдивість російських звинувачень на адресу України щодо загроз для Курської атомної електростанції. Під час брифінгу у Медіацентрі Україна він підкреслив, що всі російські заяви на цю тему є "брехливими фейками".

"Фейкові звинувачення": Коріков викриває російську дезінформацію про Курську АЕС

Коріков розкриває правду про Курську АЕС і російські загрози

"Україна – не росія, і ніколи не вдасться до ядерного шантажу. Скоріше, ми можемо говорити навпаки, що це Курська АЕС загрожує Україні та іншим країнам. Всі заяви росії про загрози Курської атомної електростанції з боку України – це ІПСО і брехливі фейки росії, що мають на меті приховати свої доісторичні технології, які самі по собі фактично є загрозою", – наголосив він.

Нагадаємо, що Росія продовжує нагнітати ситуацію навколо Курської атомної електростанції (АЕС) у Курчатові, й не виключено, що росіяни можуть вдатися до провокацій, імітуючи українські дії для пропагандистських цілей, заявив в ефірі Freedom Олексій Оржель, голова Київського офісу Секретаріату енергетичної спільноти та колишній міністр енергетики та захисту довкілля України.

Раніше ортал "Коментарі" розповідав, що кремлівський диктатор Володимир Путін звинуватив Україну в тому, що вона начебто "б’є" по Курській АЕС. Разом з тим, він заявив, що Росія може завдавати ударів по українським АЕС. Зокрема, про це кремлівський дід заявив на пленарному засіданні Східного економічного форуму.                                                                                  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини