Головна Новини Суспільство Війна з Росією Фейгін розповів, що буде для Путіна поразкою, навіть якщо ЗСУ не вийдуть на кордони 1991 року
commentss НОВИНИ Всі новини

Фейгін розповів, що буде для Путіна поразкою, навіть якщо ЗСУ не вийдуть на кордони 1991 року

Марк Фейгін у діалозі з Дмитром Гордоном висловив свою думку щодо приєднання України до НАТО, навіть з урахуванням частини окупованих територій

28 травня 2024, 09:05
Поділіться публікацією:

Час від часу піднімаються розмови про те, щоб вже зараз прийняти Україну до НАТО, навіть з огляду на те, що частина її території перебуває під окупацією. Умовно кажучи, якщо 80% України вже зараз приєднаються до НАТО. Це однозначно буде трагедій для російського диктатора Володимира Путіна і означатиме поразку Росії у війні проти України. Як передає портал "Коментарі", таку думку в інтерв'ю журналісту, бізнесменові Дмитру Гордону висловив російський блогер, правозахисник Марк Фейгін.

Фейгін розповів, що буде для Путіна поразкою, навіть якщо ЗСУ не вийдуть на кордони 1991 року

Марк Фейгін. Фото: із відкритих джерел

"Якщо хоча б частина України (80%) йде в НАТО та в ЄС з усім набором, тут з'являються бійці НАТО, то ці 20% територій рано чи пізно повернуться до України. Це питання громадська думка має вирішити в Україні: чи референдумом, чи чимось ще, але це не питання Зеленського, бо покладати це на Зеленського не потрібно. Навіщо це йому? Він обраний політик. Ось нехай населення це вирішить для себе", – заявив Марк Фейгін.

Також російський опозиціонер зпрогнозував, що війна в Україні може кардинально змінитись, якщо Україна таки вдарить по Кримському мосту і рознесе цю споруду просто в брязкіт. А далі станеться прорив українських військ до Криму. Це буде найпотужніший удар по Кремлю і невідомо тоді, що почне відбувається усередині самої РФ.

"Ви намагаєтеся захопити Вовчанськ, а втратили Кримський міст, ще гірше – перешийок, і пішло далі, тобто це означає таку просту досить річ, що якщо ви намагаєтеся отримати щось мізерне у вигляді населених пунктів і втрачаєте головне, то все це втрачає взагалі весь. сенс. Заради чого все це починалося?", – зазначив правозахисник.

На його думку, ці події можуть змусити росіян почати ставити російському керівництву незручні питання.

Читайте також на порталі "Коментарі" — війська НАТО в Україні: чи справді питання зрушило з мертвого місця.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини