Головна Новини Суспільство Війна з Росією Фейгін пояснив віру Трампа у можливість угоди з Путіним: чи справді той зупинить війну
commentss НОВИНИ Всі новини

Фейгін пояснив віру Трампа у можливість угоди з Путіним: чи справді той зупинить війну

Марк Фейгін вважає, що Трамп дивиться на проблему не як політик, а як бізнесмен

22 січня 2024, 09:40
Поділіться публікацією:

Колишній глава Білого дому та кандидат у президенти США Дональд Трамп справді вірить, що з президентом РФ Володимиром Путіним можна домовитися про припинення війни в Україні, бо за своєю діловою звичкою дивиться на неї як на звичайний комерційний конфлікт. Як повідомляє портал "Коментарі", таку думку в інтерв'ю каналу "Еспресо" висловив російський опозиційний правозахисник і блогер Марк Фейгін.

Фейгін пояснив віру Трампа у можливість угоди з Путіним: чи справді той зупинить війну

Марк Фейгін. Фото з відкритих джерел

Юрист висловив думку, що українців насамперед має турбувати та обставина, що Трамп не боїться порушувати тему війни в Україні та розповідати про свої добрі стосунки з Путіним у рамках своєї передвиборчої кампанії.

"Він не намагається замовчувати це питання, уникнути його під час передвиборчої кампанії – ні, він чітко його позначає. Чому це важливо? Якщо раптом він переможе на виборах, він скаже: слухайте, я ж вас не обманював, шановні виборці й партнери США, я ж казав під час передвиборчої кампанії про свою позицію – що я домовлюся з Путіним, що ми нормально домовимося, все поділимо і вирішимо”, – пояснює Фейгін.

Блогер зазначив, що друге, що насторожує в заявах Трампа – це відсутність конкретики щодо умов, на яких він планує домовитися з Путіним про закінчення війни.

"Подарувати 20% (ред. – території України)? А 80%? Ти погодився, добре, з Путіним домовився, запропонував цей план Україні. А 80% залишаються суверенними? Вони йдуть до НАТО, до ЄС? Можливо, Трамп думає, що він просто розпиляє: ось твоя частина прибутків, ось моя. Він так думає, як девелопер, він не перестав бути ним", — зазначає Фейгін.

На думку блогера, у цій ситуації Київ має діяти активніше, намагатися з'ясувати у оточення Трампа, якої стратегії він планує дотримуватись після повернення до Білого дому.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Дональд Трамп підвищує ставки: екс-президент дав нову обіцянку про завершення війни в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини