Головна Новини Суспільство Війна з Росією Феєрверк над Новою Каховкою: десятки загиблих рашистів та мінус ще один склад (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Феєрверк над Новою Каховкою: десятки загиблих рашистів та мінус ще один склад (ВІДЕО)

У ЗСУ підтвердили знищення складу з боєприпасами у Новій Каховці

12 липня 2022, 07:18 comments1464
Поділіться публікацією:








Як передає портал "Коментарі", після шквалу повідомлень у соцмережі про вогневу заграву над тимчасово окупованою Новою Каховкою в ОК "Південь" підтвердив знищення російського складу з боєприпасами в Херсонській області.

Феєрверк над Новою Каховкою: десятки загиблих рашистів та мінус ще один склад (ВІДЕО)

Вибухи у Новій Каховці. Фото: із відкритих джерел

У повідомленні йдеться, що за результатами виконання нашими ракетно-артилерійськими підрозділами вогневих завдань, ворог втратив 52 рашисти, гаубицю "Мста-Б", міномет, сім одиниць броньованої та автомобільної техніки, а також склад із боєприпасами у Новій Каховці.

Раніше повідомлялося про вибухи у Новій Каховці. Пропагандистські ЗМІ повідомляли, що після удару ЗСУ по Новій Каховці вибухнули склади з селітрою, пошкоджено ринок, лікарню та будинки. Представник голови Одеської ОВ Сергій Братчук повідомив про знищення складу з боєприпасами.                                                        

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Путіна знайшли виправдання удару по Тимчасовому Яру, де понад 20 убитих та безліч поранених. У Міноборони РФ не заперечували, що завдали удару по Годиновому Яру в Донецькій області, внаслідок чого щонайменше загинуло 20 людей. Ось тільки удар по багатоквартирному житловому будинку в Міноборони Росії називають "знищенням націоналістів". Тепер в оборонному відомстві країни-агресора мирних жителів Донбасу теж зараховують до націоналістів, якщо вони мають український паспорт.                        

Також видання "Коментарі" повідомляло — хто у Британії займе прем'єрське крісло замість Джонсона: чому для України це важливо – якийсь небажаний сценарій.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини