Головна Новини Суспільство Війна з Росією Федоров несподівано висловився про Ілона Маска
commentss НОВИНИ Всі новини

Федоров несподівано висловився про Ілона Маска

Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров прокоментував ситуацію щодо відключення Starlink поблизу Криму, який організував Ілон Маск.

19 вересня 2023, 15:15
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Віцепрем'єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій Михайло Федоров заявив про великий вклад американського бізнесмена Ілона Маска у перемогу України. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Укрінформ.

Федоров несподівано висловився про Ілона Маска

Михайло Федоров позитивно відгукнувся про Ілона Маска. Фото з відкритих джерел

Михайло Федоров під час заходу для медійників "Редколегія. Саміт" відповів на питання щодо відключення інтернет-зв'язку Starlink поблизу Криму, яке організував Ілон Маск. За словами Федорова Маск допомагав та продовжує допомагати Україні.

"Повірте, я просто не можу про це говорити. Коли потрібно було, він зробив кроки, які потрібно було зробити", — сказав Федоров.

Федоров наголосив, що вклад Ілона Маска в майбутню перемогу України є найбільшим серед будь-яких приватних компаній. Міністр цифрової трансформації вважає, що складно уявити, що було б, якби Маск не надав можливість користуватись Starlink.

"Уявіть собі, що у вас зараз взагалі немає зв’язку. Військові, а там же немає мережі 4G та 3G, уявіть, що й рації перехоплюються. От як би ми жили, якби не Маск?", — сказав Федоров.

Разом з цим Михайло Федоров також відреагував на російські наративи, які інколи озвучує американський бізнесмен. Міністр цифрової трансформації заявив, що не сприймає їх позитивно, однак додав, що дії Маска говорять про інше.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Маск зробив нову заяву щодо Криму та розкритикував Україну.

Також "Коментарі" писали, що під час зустрічі між Реджепом Ердоганом та Ілоном Маском президент Туреччини поставив одне питання, яке поставило в незручне становище американського мільярдера.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини