Головна Новини Суспільство Війна з Росією Favbet Foundation допоміг придбати медичне обладнання для порятунку поранених
commentss НОВИНИ Всі новини

Favbet Foundation допоміг придбати медичне обладнання для порятунку поранених

Благодійний фонд Фавбет Foundation спрямував 4 млн грн на допомогу пораненим військовим

23 лютого 2023, 20:07
Поділіться публікацією:

Благодійний фонд Favbet Foundation спрямував 4 млн грн на придбання медичного апарата, який допоможе рятувати поранених. Про це  йдеться у повідомленні фонду.

Favbet Foundation допоміг придбати медичне обладнання для порятунку поранених

Favbet Foundation допоміг придбати медичне обладнання (фото з відкритих джерел)

Сучасне обладнання отримає дитяча лікарня "Охматдит".

Це ультразвукова система BK5000 з акумулятором з комплектом датчиків та програмним забезпеченням. Обладнання дасть можливість значно покращити якість та швидкість надання висококваліфікованої медичної допомоги українцям, пораненим під час бойових дій.

Окрім того, сканер є незамінним під час хірургічних втручань з приводу онкологічних захворювань та судинних аномалій головного і спинного мозку.

"Команда благодійного фонду швидко реагує на гострі потреби допомоги українцям, намагаючись бути максимально корисною, особливо якщо це стосується можливості врятувати життя", — йдеться в повідомленні фонду.

Нагадаємо, Favbet Foundation — благодійний фонд, заснований 2020 року компанією Favbet. Фонд підтримує ініціативи у сфері освіти, здоров’я та спортивного розвитку.

З початку повномасштабного вторгнення фонд підтримує українських бійців. Так, за сприяння Favbet Foundation ЗСУ регулярно отримують транспорт, засоби зв’язку, розвідки, спецобладнання й інші необхідні для фронту речі.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Favbet Foundation запустив безкоштовну програму навчання постраждалих від війни дітей програмуванню. Благодійний фонд Favbet Foundation запустив програму безкоштовного навчання дітей зі всієї України, які зазнають негативного впливу війни та обмежені в доступі до якісної та новітньої освіти. 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини