Головна Новини Суспільство Війна з Росією Єрмак розкриває картки: правда про Курську операцію
commentss НОВИНИ Всі новини

Єрмак розкриває картки: правда про Курську операцію

Україна в Курській області продемонструвала слабкість російських військ, - Єрмак

сьогодні, 14:28
Поділіться публікацією:

Голова Офісу Президента України Андрій Єрмак в інтерв'ю виданню Corriere Della Sera розповів про те, як українські війська змогли продемонструвати слабкі сторони російських військових під час операції в Курській області.

Єрмак розкриває картки: правда про Курську операцію

Україна показала слабкість російських військ у Курській області

"Так, після трьох років важко продовжувати воювати. Я це добре знаю. Тому ми працюємо над переговорами. Але в Курську ми показали слабкість росіян", — підкреслив Єрмак.                                                     

Він підкреслив, що попри те, що російські сили продовжують утримувати свої позиції на Донеччині, Україна вирішила провести наступ у Курській області. Це було стратегічне рішення, спрямоване на те, щоб виявити вразливості ворога та продемонструвати силу українських Збройних Сил.

За словами Єрмака, наступ у Курській області не тільки зміцнив позиції України, а й вплинув на міжнародну спільноту, показуючи, що українські військові здатні ефективно діяти навіть у складних умовах.                                                

"Ніхто не готовий здаватися ні за що. Як інакше ми можемо пояснити це сім'ям наших загиблих? Здатися росіянам, бо європейці втомилися? Це наша країна, наша земля. Давайте продовжувати, одного дня ми втрачаємо, а іншого — просуваємося вперед", — зазначив Єрмак.          

Читайте також на порталі “Коментарі” — Росія продовжує фінансувати війну завдяки доходам від продажу нафти, попри західні санкції. Водночас економіка країни стикається з серйозними внутрішніми викликами, зокрема через дефіцит робочої сили та загрозу "перегріву".   



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини