Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ердоган заявив, що країни Заходу відправляють Україні металобрухт
commentss НОВИНИ Всі новини

Ердоган заявив, що країни Заходу відправляють Україні металобрухт

Президент Туреччини висловився щодо постачання зброї в Україну.

8 вересня 2022, 19:44 comments1170
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Турецький президент Реджеп Таїп Ердоган не підтримує ввезення зброї в Україну та вважає такі дії провокацією. Такі заяви прозвучали під час конференції в Бєлграді, де зустрілись лідери Туреччини та Сербії. Про це повідомляє УНІАН з посиланням на Anadolu.

Ердоган заявив, що країни Заходу відправляють Україні металобрухт

Ердоган заявив, що країни Заходу відправляють Україні металобрухт. Фото з відкритих джерел

Ердоган заявив, що його країна намагається знайти баланс у політиці з Україною та Російською Федерацією і не підтримуватиме різного роду провокації. Після чого сказав, що Анкара підтримує ідею якнайшвидшого завершення військових дій в Україні.

Разом з цим турецький політик наголосив, що має сумніви на швидке закінчення війни. І попросив не сприймати РФ як слабку державу, адже це неправильна точка зору.

Далі Ердоган сказав, що все озброєння, яке отримує Україна від своїх західних партнерів — це металобрухт, а позиція Заходу помилкова. І такі дії (постачання зброї) західних країн тільки провокують обидві сторони у війні.

Турецький лідер продовжив розмову тим, що розкритикував Захід, бо ті країни мають достатньо велику кількість зброї, а відправляють тільки залежаний металобрухт для української армії.

Раніше, портал "Коментарі" повідомляв про конфлікт між Грецією та Туреччиною. Тоді президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган звернувся до уряду Греції припинити переслідувати турецькі літаки і не забувати Ізмір. Ізмір – це місто, яке після Першої світової війни звільнила Туреччина від окупаційної влади греків.

Також, видання "Коментарі" розповідало про події на ЗАЕС і заяву Ердогана, який хоче стати посередником між Україною та Російською Федерацією у цій ситуації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини