Ердоган висловився про постачання танків Україні

Реджеп Тайіп Ердоган розкритикував таке рішення західних союзників

Постачання західними союзниками танків Україні не наблизить світ і не вирішить тих проблем, які створює сьогодні Росія. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву зробив президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган, пише видання "Hurriyet".

При цьому Ердоган нагадав, що саме Туреччина виступила з гуманітарною місією, взявши в цьому питанні лідерство. Туреччина виступила посередником у зерновій ініціативі, обміні полоненими та постачанні гуманітарної допомоги.

Щодо постачання танків Україні. Ердоган вважає, що це не зовсім правильне рішення, бо воно не допоможе вирішити проблему війни в Україні. Тож Туреччина виступає проти.

"Ми очікуємо на підтримку миру в Європі та світі. Переговори продовжуються. Чи є випадок, коли США та Німеччина не посилають танки рішенням? Я не можу сказати, що це елемент рішення. Це ризиковано і корисно для збройових баронів", - заявив турецький лідер.

Читайте також на порталі "Коментарі" - Інститут вивчення війни: Путін готує умови для ескалації у північно-східних районах України.

Також видання "Коментарі" повідомляло – українська влада готує реформи, які зроблять соціально-правову та політичну реальності більш людяними, прозорими та ефективними. Очікуються кадрові рішення щодо тих, хто не відповідає принциповим вимогам держави та суспільства. На цьому наголосив президент України Володимир Зеленський у вечірньому зверненні 31 січня. Про що (про кого) може йтися? Чому саме зараз? Чи зараз (війна) для таких кроків? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.