Головна Новини Суспільство Війна з Росією Екстрасенс розповів про причину та дату смерті Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Екстрасенс розповів про причину та дату смерті Путіна

Експерт переконаний, що президент РФ не доживе до осені

6 липня 2022, 23:55 comments1763
Поділіться публікацією:

Глава Росії  Володимир Путін, наче параноїк,  постійно в страсі  за власне  життя. Найбільш наближені до нього можновладці  витрачають  мільйони на  проведення аналізів, коли йдуть до нього.

Екстрасенс розповів про причину та дату смерті Путіна

Чутки про хворобу Путіна ходять вже давно (фото з відкритих джерел)

Один з учасників  шоу "Битва екстрасенсів", маг Олександр Кантоністів заявляє, що російський президент  матиме  зіткнення  із "спробами отруєння та фізичними нападами",  з причини того, що  "манія" та "психічні розлади" в Путіна не піддаються контролю, повідомляє  The Mirror.

Маг сказав про те, що  очільник Кремля  піде з життя до початку осені.

"Будуть спроби отруїти та фізично покарати диктатора. У Путіна, ймовірно, посилиться манія переслідування, психічні розлади вплинуть на його рішення. Репресії у Кремлі можуть посилитися: його ж люди здаватимуться зрадниками в його очах. Це спричинить необдумані вчинки, які в майбутньому сильно нашкодять йому", — висловився  учасник шоу.

Екстрасенс каже,  що пік життя  глави РФ він спостерігав  до серпня-вересня 2022 року.

"У цей час ймовірність його смерті дуже висока. Скоріше за все, вона настане всередині його кабінету", -  підсумував  маг.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Bellingcat розповіли, хто в оточенні Путіна найбільше хоче його смертіНезважаючи на те, що президент Росії Володимир Путін продовжує посміхатися на камеру і всім своїм виглядом демонструвати, що в його команді є повний порядок, насправді це не так. Оточення президента РФ Володимира Путіна хоче його смерті. Можливим виконавцем стає кожен генерал чи полковник, у якого племінник умирає чи зникає. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини