Головна Новини Суспільство Війна з Росією Експерт: Україна буде битися до 12 раунду і переможе на останніх секундах, «спливаючи кров’ю»
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерт: Україна буде битися до 12 раунду і переможе на останніх секундах, «спливаючи кров’ю»

Уже в недалекому майбутньому Україна переможе Росію, вважає колишня заступниця міністра оборони Ганна Маляр. Проте, вона попереджає, що перемога у війні не буде легкою

20 березня 2024, 17:24 comments1048
Поділіться публікацією:

Як підкреслила Ганна Маляр, десь з осені 2022 стала очевидною логіка подій цієї війни, що дає можливість прогнозувати тенденції. За її словами, те, що війна дуже скоро перейде у війну технологій — зрозуміло, бо це діалектика сучасної війни. Нам виграти вдасться лише завдяки технологічній перевазі у поєднанні з асиметричними діями, додала екс-заступник міністра.

Експерт: Україна буде битися до 12 раунду і переможе на останніх секундах, «спливаючи кров’ю»

Ганна Маляр

Але, за її словами, є ще й інші фактори, які впливають на хід цієї війни: наш багаторічний досвід взаємин з Росією; ментальність обох сторін та особливість історичного моменту, тобто відкрите для нас вікно можливостей аби змінити власну історію.

"Це означає, що воювати ми будемо до 12 раунду і перемагати на останніх секундах тотального виснаження та "стікання кров‘ю".  Коли це настане?  Ще не сьогодні, але не в такому вже й далекому майбутньому, бо в усього на цій планеті є межа і кінець",
— написала у Фейсбуці Маляр.

Приміром, підкреслю вона, межу залякування росіяни вже подолали і воно не працює. Ми вже стільки пройшли і пережили, що залякати нас нема чим.

"Межа обсягів оборонного виробництва теж є.  У росіян межа у нарощуванні обсягів оборонпрому за різними оцінками, які є у відкритих джерелах, — наступний рік.  І межа критичного виснаження людського та матеріального ресурсу у Росії також є",
— додала Маляр.

Тому, за її словами, зараз іде війна на виснаження. Високі технології та допомога партнерів нам би допомогли виснажити ворога швидше, а після цього настане вирішальна фаза.

"Переможе не тільки зброя і технології, але й той, хто морально та психологічно виявиться міцнішим",
— підкреслила Маляр.

До речі, як вважає екс-керівник Служби зовнішньої розвідки Микола Маломуж, на даний момент триває фізичне, моральне й технологічне вичерпання сил ворога. За його словами, окупанти ще багато всього мають. Втім, на думку експерта, на такому ж рівні можуть триматися ще декілька місяців.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що міністр оборони РФ Сергій Шойгу повідомив, що країна-агресор має намір збільшити свою армію уже до кінця року.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини