Головна Новини Суспільство Війна з Росією Експерт: У Путіна ейфорія. Очікує, що його запросять за стіл переговорів
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерт: У Путіна ейфорія. Очікує, що його запросять за стіл переговорів

Російський диктатор Володимир Путін перебуває в ейфорії, плутаючи внутрішні перемоги із зовнішніми, відзначає у Фейсбуці політолог Вадим Денисенко. За його словами, диктатор очікує, що його покличуть на переговори

22 березня 2024, 12:00 comments2107
Поділіться публікацією:

На думку Вадима Денисенка, зараз Україна входить у найбільш агресивну у 2024 році стадію війни з Росією. За його словами, у кремлівського диктатора Володимира Путіна зараз абсолютна ейфорія від виборів, і він та його оточення багато в чому плутають внутрішні перемоги з зовнішніми.

Експерт: У Путіна ейфорія. Очікує, що його запросять за стіл переговорів

Вадим Денисенко

"При цьому, судячи з усього, він щиро вірить, що за 2-3 місяці його покличуть за стіл переговорів. І ці два місяці будуть багато в чому визначальними для всіх нас через істерію російської пропаганди про переговори, яких хоче Росія і які відкидає Україна"
, — відзначив Денисенко.

За його словами, мова йде про 2-3 місяці тому, що на більше в окупантів просто не вистачить сил для інтенсивних бойових дій.

"Це, якщо хочете, спроба такого собі бліц-кригу. Головне — самим себе не загнати в пастку російської пропаганди. Це, між іншим, одна з найсерйозніших загроз"
, — додав Денисенко.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Росія, використовуючи вікно можливостей, яке пов’язано із браком у Сил оборони боєприпасів, почала активно тиснути на всій лінії фронту, намагаючись просунутись вперед.

Окрім того, загарбник знову почав наносити масовані ракетні удари по території України. Зокрема, 22 березня, росіяни масово вдарили по енергетичним об’єктам, які знаходяться на території всієї України. Наприклад, окупанти завдали ударів по Дніпровській ГЕС. Було зафіксовано два прямі влучання – по ГЕС-1 та ГЕС-2. Поки що невідомо, чи вдасться відновити ГЕС-2, оскільки вона зазнала серйозних пошкоджень. ГЕС-2 знаходиться у критичному стані, і не відомо, коли можна буде відновити роботу ГЕС-1.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини