Головна Новини Суспільство Війна з Росією Експерт назвав ймовірні дати масованих ракетних ударів РФ по Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерт назвав ймовірні дати масованих ракетних ударів РФ по Україні

Масований обстріл ворог може планувати на 23 та 24 серпня

16 серпня 2022, 12:38 comments2408
Поділіться публікацією:

Росія могла зменшити кількість ракетних ударів по Україні, готуючись до обстрілу українських територій, який Кремль може запланувати на 24 серпня, коли наша держава відзначатиме головне свято країни – День Незалежності. Як передає портал "Коментарі", про це в ефірі "24 канали" розповів військовий експерт Олег Жданов.

Експерт назвав ймовірні дати масованих ракетних ударів РФ по Україні

Ракетні удари. Фото: з відкритих джерел

Експерт зазначив, що ситуація, яка є в Україні, сьогодні дуже схожа на затишшя перед бурею.

Олег Жданов припускає, що росіяни готуються до масованого обстрілу на 23 та 24 серпня, коли в Україні відзначатиметься День державного прапора та День Незалежності. У Росії вже немає такої кількості ракет, як це було в перші місяці повномасштабного вторгнення, тож противник може зараз зменшити кількість обстрілів, накопичуючи ракети перед підготовкою до нового удару.

Жданов вважає, що для росіян справа принципу зіпсувати українцям свято, показати, що навіть під час святкування головних державних свят країна-агресор може дозволити обстрілювати мирні міста України.

За словами експерта, ворог може розтягнути ракетні удари на два дні або влаштувати масований обстріл виключно 24 серпня.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Верховна Рада підтримала продовження військового стану та мобілізації на 90 днів – до 21 листопада. Крім того, ВР звернулася до ООН, ЄС, ОБСЄ та інших міжнародних організацій щодо ядерного тероризму Росії на Запорізькій АЕС. Було ухвалено й низку інших рішень у ракурсі відображення російської агресії. Експерти розповіли, про що говорять такі рішення – який прогноз у майбутньому.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини