Головна Новини Суспільство Війна з Росією Експерт назвав від чого залежить фізичне існування кремлівської влади
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерт назвав від чого залежить фізичне існування кремлівської влади

Кремлівська влада тримається допоки йде війна в Україні. Армія – її єдиний оплот

24 лютого 2023, 16:35
Поділіться публікацією:

До Кремлівського політичного керівництва прийшло усвідомлення того, що вони можуть втратити владу. І доти, доки вони ведуть війну, вони продовжують своє фізичне існування. Таку думку озвучив військовий експерт Сергій Грабський в Телеефірі, пишуть "Коментарі".

Експерт назвав від чого залежить фізичне існування кремлівської влади

Росармія є останньою лінією оборони Кремля

“Щойно війна припиниться з розгромом російської армії, я не здивуюся, якщо, наприклад, заступник голови Ради безпеки РФ Медведєв вийде і скаже, що Володимир Володимирович помер з апоплексичним ударом. Пам’ятаючи, що сталося з Павлом I свого часу. Тому зараз, загалом, російська армія, російські військові формування фактично є останньою лінією оборони саме кремлівського політичного керівництва. Зі знищенням цієї лінії оборони настане просто і політична, і фізична смерть цих осіб, і вони це прекрасно усвідомлюють”, — вважає експерт.

Тому, каже Грабський, продовжуючи свою агонію, вони кидають у вогонь війни тисячі й тисячі людей щодня, попри те, що відверто пускають їх на "гарматне м’ясо", рятуючи власну шкіру.

“Вони є злочинцями воєнними не тільки проти України і всього світу, а й насамперед проти народонаселення тієї території, яка поки що називається Російською Федерацією”, — зазначив він.

При цьому військовий експерт вважає, що російські окупанти стратегічно поки що не відмовилися від намірів захопити Україну, побоюючись, що не лише де-юре, а й де-факто стане вигнанцем усього світу.

“Без захоплення України руйнується вся концепція великої Росії або, скажімо так, Російської імперії. Тобто Україна є тим містком, який дозволяє московському політичному керівництву заявляти претензії на європейськість цього режиму. Зі знищенням цього постулату фактично Московія перетворюється на те, чим вона була впродовж усього свого часу. Тобто, азіатською країною без якихось заявок на особливість, чи що, на якесь місце у світі. Вона вже фактично стала вигнанцем. Просто тепер вони ніби намагаються повернути цей стан, але вже пізно. Тому без України саме існування такого поняття, як Росія, вона не має жодного сенсу”, — резюмував Грабський.

Нагадаємо, на "Коментарях" йшлося про те, що FATF визнає Резолюцію Генеральної Асамблеї ООН ES-11/1, яка вимагає від Російської Федерації негайно, повністю та безумовно вивести всі свої військові сили з території України в межах її міжнародно визнаних кордонів. Відтак і призупинили членство країни-агресорки в організації.

Читайте також на порталі "Коментарі" — дефіцит боєприпасів послабив не тільки "гарматне мʼясо", а й військове керівництво РФ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини