Головна Новини Суспільство Війна з Росією Екс-заступник міністра МВС Олександр Гогілашвілі воює у спецназі
commentss НОВИНИ Всі новини

Екс-заступник міністра МВС Олександр Гогілашвілі воює у спецназі

Гогілашвілі воює у секретному підрозділі українського спецназу

4 липня 2022, 14:15
Поділіться публікацією:

Журналіст і політолог Кирило Сазонов, популярний у військових колах ресурс WarZone опублікував матеріал про один із підрозділів нашого спецназу, таємну українську групу спеціальних операцій, відому як батальйон "Шаман". Про це пише Телеграф.

Екс-заступник міністра МВС Олександр Гогілашвілі воює у спецназі

Олександр Гогілашвілі, фото з відкритих джерел

За даними журналістів The Times, йдеться про 10-й загін спецназівців, штурмову та розвідувальну частину української військової розвідки.

"Спецура. Еліта. Для тих, хто розуміє. Гостомель, аеропорт. Мощун, Київська область. Але головне завдання таких підрозділів — вихід за лінію фронту. Де потім усе горить і вибухає" — пише він.

І ось у цьому підрозділі, за його інформацією, і воює Олександр Гогілашвілі. При цьому саме він разом із командиром дав інтерв'ю виданню WarZone під позивним Сідней.

Також досить легко можна впізнати колишнього високопосадовця МВС, зіставивши фото з інтерв'ю та профілю у фейсбук. Де хронологія та зміст повідомлень є зайвим доказом.

"Дуже почесна робота, звичайно, секретна і дуже небезпечна. Війна багато що розставила по місцях" — підсумовує Кирило Сазонов, який служить зараз на фронті рядовим.

Екс-заступник міністра МВС Олександр Гогілашвілі воює у спецназі - фото 2



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини