Головна Новини Суспільство Війна з Росією Екс-захисник українського футбольного клубу отримав громадянство РФ та назвав українців токсичними
commentss НОВИНИ Всі новини

Екс-захисник українського футбольного клубу отримав громадянство РФ та назвав українців токсичними

Младен Кашчелан став громадянином Росії та поділився спогадами про час в Україні

5 квітня 2024, 10:50
Поділіться публікацією:

Нещодавно Младен Кашчелан, екс-півзахисник львівських "Карпат" та збірної Чорногорії став громадянином Російської Федерації та дав неоднозначний коментар про своє перебування в Україні.

Екс-захисник українського футбольного клубу отримав громадянство РФ та назвав українців токсичними

Як Кащелан із "Карпат" перейшов на російське громадянство

Кашчелан, який свого часу підписав трирічний контракт із "Карпатами" і провів за клуб чотири офіційні матчі у 2009 році, поділився своїми спогадами про життя в Україні.

"В Україні, граючи за 'Карпати', я зіткнувся з токсичним ставленням до іноземців. Це залишило у моїй пам'яті негативні спогади", — зазначив він.

Футболіст також висловив свої побоювання, пов'язані з переїздом до Росії, де зараз виступає за тульський "Арсенал".

"Я боявся, що в РФ на мене чекає та сама атмосфера. Однак, на мій подив, я зіткнувся тут з зовсім іншим ставленням," — прокоментував Кашчелан, додавши, що саме в Росії він і його дружина бачать своє майбутнє, що й спонукало їх ухвалити рішення про зміну громадянства.

Нагадаємо, що відома артистка, чиє ім'я довгий час асоціювалося з українською естрадою, нещодавно опинилась у центрі скандалу. Таїсія Повалій у своїх соціальних мережах розповіла, що отримала громадянство Російської Федерації. Публікація викликала безліч питань та суперечок серед публіки.

Крім того, у ЗМІ з'явилася інформація про те, що Регіна Тодоренко , співачка та телеведуча, уродженка Одеси, отримала громадянство Російської Федерації. Це рішення артистки викликало широкий резонанс та обговорення, особливо з огляду на її українське коріння.

Мінкульт оновив "чорний список". До вже існуючого переліку вчора додали ще режисера та продюсера Віктора Бабака, а також актора театру та кіно Кирила Кузнєцова з РФ. Обоє з торонниками Путіна та російських окупантів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини