Головна Новини Суспільство Війна з Росією Екс-глава МЗС України спрогнозував, як Трамп хоче завершити війну
commentss НОВИНИ Всі новини

Екс-глава МЗС України спрогнозував, як Трамп хоче завершити війну

Володимир Огризко вважає, що Трамп вміло користується статусом "видатного популіста"

24 січня 2024, 11:00
Поділіться публікацією:

Заяви колишнього голови Білого дому та кандидата у президенти США Дональда Трампа щодо України розраховані виключно на середньостатистичного американського виборця, який нічого нічого не тямить у світовій політиці. Як повідомляє портал "Коментарі", таку думку в ефірі телеканалу "Еспресо" висловив колишній міністр закордонних справ України (2007-2009 рр.), дипломат Володимир Огризко.

Екс-глава МЗС України спрогнозував, як Трамп хоче завершити війну

Дональд Трамп. Фото: з відкритих джерел

Дональда Трампа екс-міністр назвав "видатним популістом усіх часів та народів".

"Це людина (ред. — Дональд Трамп), яка в цьому живе, тому він і подобається, пропонуючи безглузді розв'язання складних питань. Як можна говорити, що за 24 години він припинить війну між Україною і Росією? Хіба що почне бомбардувати Кремль і тоді там зрозуміють, що треба зупинятися. Але я сумніваюся, що Трамп це зробить. Чи він думає, що Україна погодиться  віддати 20% своєї землі окупантам, продемонструвавши, що міжнародне право нікому не потрібне?", — заявив Володимир Огризко.

Він пояснив, що така риторика працює виключно на середньостатистичного виборця, який мало що розуміє у світовій політиці чи взагалі не розуміє, про що йдеться. А коли такому виборцю кажуть, що швидко все вирішиться і не потрібно буде з його кишені брати жодного долара на допомогу, то таке подобається, тим більше, коли зараз США мають певні проблеми з мексиканським кордоном.

Зазначимо, що нещодавно Дональд Трамп вирішив зробити нову епатажну заяву, пообіцявши у разі перемоги на виборах президента США зупинити війну в Україні ще до своєї інавгурації.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Дмитро Пєсков відповів, чи були контакти з Дональдом Трампом про припинення війни в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

24 січня 2024, 12:17

Коли Порошенко обіцяв АТО за лічені години, коли корумпований Фюрер обіцяв контрбліцкриг це були глузді рішення? Подвійні стандарти юдейців коли у своєму оці чи пОПі здоровезного поліна не помічають.


Новини