Ефективність оборони має зрости в рази: які рішення Сирський ухвалив після поїздки на фронт

Олександр Сирський заінтригував рішеннями для ефективності оборони, але деталі розкривати не став

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський відвідав один із найгарячіших напрямків фронту. Він заявив, що було ухвалено рішення щодо посилення ефективності оборони. Як повідомляє портал "Коментарі", про це йдеться в Telegram-каналі Олександра Сирського.

Головком ЗСУ заявив, що українські захисники продовжують мужньо стримувати російського агресора, завдаючи ворогові великих втрат.

Олександр Сирський нагородив воїнів 25-ї окремої повітряно-десантної Січеславської бригади, які демонструють витримку та професіоналізм, знищуючи окупантів на одному із найгарячіших напрямків фронту.

"Під час роботи в бригаді ухвалила низку рішень, спрямованих на посилення стійкості та ефективності нашої оборони", - наголосив Сирський.

Читайте також на порталі "Коментарі" - головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський виводить ще кілька досвідчених бригад із критичних напрямів у Донецькій області, про це заявила нардеп Мар'яна Безугла.

"Торецькі ротації" з вивчених бригадами смуг відповідальності, де відомий "кожен кущик", в інше пекло продовжуються прямо зараз. Замість того, щоб поповнити ці підрозділи та забезпечити реальні, не фейкові, внутрішні ротації для відпочинку та відновлення людей із збереженням стійкої смуги оборони. Що це, якщо не сприяння ворогові?” – наголосила нардеп.

Також видання "Коментарі" повідомляло – за період перебування Олександра Сирського на посаді Головнокомандувача ЗСУ ситуація з мобілізацією та підготовкою новобранців залишилася на незадовільному рівні, заявив офіцер ЗСУ Микола Мельник.

"Після призначення Олександра Сирського на посаду Головкому - хтось, хто був ближче до "тіла", співав йому асану, а хтось, хто був ближче до окопів, молився. Я ж зазначив: "Давайте дочекаємось травня". Зараз підтвердилися не дуже райдужні очікування. Мобілізація та підготовка особового складу продовжує відбуватися на незадовільному рівні”, - наголосив Микола Мельник.