Головна Новини Суспільство Війна з Росією Є питання, куди поділися: нардеп згадав про роль силовиків під час захоплення Херсону та інших міст
commentss НОВИНИ Всі новини

Є питання, куди поділися: нардеп згадав про роль силовиків під час захоплення Херсону та інших міст

Разумков заявив, що після війни варто розібратися, хто де знаходився із силовиків

5 липня 2022, 22:40 comments1440
Поділіться публікацією:








Український політик та нардеп Дмитро Разумков заявив, що після війни обов'язково треба з'ясувати, хто, де знаходився з силовиків. Дехто з них (ред. Володимир Зеленський звільнив голову СБУ Харківської області ) в перші дні повномасштабного вторгнення Росії втекли з міст, чи країни. За його словами, після війни буде дуже довга дискусія і багатьом вона не сподобається. Про це колишній спікер Верховної Ради сказав в інтерв'ю порталу "Коментарі".

Є питання, куди поділися: нардеп згадав про роль силовиків під час захоплення Херсону та інших міст

Дмитро Разумков (фото з відкритих джерел)

Політик зазначив, що суспільству важливо буде знати, хто де знаходився із силовиків в перші тижні повномасштабного вторгнення Росії, які були критичні. Як приклад, він назвав скандал з керівником СБУ у Харкові, якого пізніше звільнив Володимир Зеленський. Також наголосив, що важливо буде розібратися, де були силовики під час захоплення Херсону.

"Ось коли прийде час, ти зможеш сказати, де ти був 24-го лютого, що робив 25-го, що ти зробив за перші два тижні. Вони справді були критичні. Потім дехто повернувся і почав розповідати, як треба жити, а дехто зовсім не повернувся. Я не хочу зараз переходити на особи. Настане час і ми про це поговоримо – хто де знаходився із силовиків. Ну не може силовий блок перебувати десь, коли президент у Києві, коли ВР працює, коли прем'єр тут. Ви зараз говорите про конкретний силовий блок? — Я про різні силові блоки. В нас їх багато. І до багатьох теж є питання – що вони робили, куди поділися. Можемо згадати про керівника Служби безпеки у Харкові. Я зараз не кажу, як він поводився ще до повномасштабної агресії. Але скандал був нещодавно, коли приїжджав президент. Яка ситуація була із Херсоном? Де були всі силовики? Що вони робили? За це також треба відповідати. Знаєте, щоб у нас у результаті не вийшло так, як у прислів'ї – "нагородити непричетних, покарати невинних". Кожен має  отримати своє, якщо потрібно – покарання, якщо потрібно – визнання своїх дій після війни. Думаю, це буде дуже довга дискусія і багатьом вона не сподобається. А зараз головним завданням є захист батьківщини, повернення наших територій, збереження життя наших дітей, мам, дружин та військовослужбовців",- заявив Дмитро Разумков.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Разумков озвучив єдиний сценарій закінчення війни в Україні. 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини