Головна Новини Суспільство Війна з Росією Є нове просування росіян на гарячій ділянці фронту: карти ISW
commentss НОВИНИ Всі новини

Є нове просування росіян на гарячій ділянці фронту: карти ISW

На Покровському напрямку та поблизу Часового Яру знову дуже неспокійно

сьогодні, 07:28
Поділіться публікацією:

Військовими аналітиками знову фіксується просування російських загарбників біля Часового Яру та Покровська. Як повідомляє портал "Коментарі", про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW).

Є нове просування росіян на гарячій ділянці фронту: карти ISW

Російські військові. Фото: з відкритих джерел

У повідомленні йдеться, що війська країни-агресора нещодавно незначно просунулися на північ від Часового Яру. Геолокаційні кадри, опубліковані 26 вересня, показують, що окупанти просунулися у західній частині Калинівки.

Російські "військори" стверджували, що війська РФ також просунулися на південь від Часового Яру у напрямку Ступочок, але в ISW не знайшли підтвердження.

25 і 26 вересня російські загарбники продовжували наступати біля Міньківки та Григорівки, біля самого Годинного Яру, біля Кліщіївки та поблизу Білої Гори.

26 вересня війська РФ продовжили наступ у районі Торецька, проте підтверджених змін лінії фронту не було.

Російські "військори" стверджували, що путінські війська трохи просунулися в центрі Торецька, але в ISW не знайшли підтвердження.

25 і 26 вересня російські загарбники продовжували штурм біля самого Торецька, в районі Нелипівки, Леонідівки та у напрямку Щербинівки.

Війська РФ нещодавно просунулися на схід та південний схід від Покровська. Геолокаційні кадри від 24, 25 та 26 вересня показують, що окупанти просунулися у східну частину Миколаївки, на північ і північний схід від Миколаївки та північну частину Гірника.

Російські блогери стверджували, що війська РФ також просувалися вздовж залізничної лінії на північ від Цукуріного, але в ISW не знайшли підтвердження цих тверджень.

У Міноборони РФ заявляли про захоплення українців 26 вересня, хоча експерти ISW оцінюють, що цей населений пункт був окупований, ймовірно, ще станом на 17 вересня, йдеться у звіті.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чи справді фронт біля Вугледара почав руйнуватися: карта ISW.

Є нове просування росіян на гарячій ділянці фронту: карти ISW - фото 2

Є нове просування росіян на гарячій ділянці фронту: карти ISW - фото 3



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини