Головна Новини Суспільство Війна з Росією Джон Кірбі про мирні переговори України та Росії: "Ви будете абсолютно незадоволені відповіддю"
commentss НОВИНИ Всі новини

Джон Кірбі про мирні переговори України та Росії: "Ви будете абсолютно незадоволені відповіддю"

У США озвучили позицію щодо мирних переговорів України та Росії про закінчення війни.

10 грудня 2023, 10:40 comments1374
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Координатор Ради нацбезпеки Білого дому Джон Кірбі вважає, що Україна повинна сама вирішувати стратегію протистояння з Росією, а також самостійно обирати можливість ведення мирних переговорів та їх умови. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання "Укрінформ".

Джон Кірбі про мирні переговори України та Росії: "Ви будете абсолютно незадоволені відповіддю"

Джон Кірбі про позицію США щодо мирних переговорів. Фото з відкритих джерел

Під час брифінгу Джона Кірбі запитали, чи свідчить те, що Конгрес США не може ухвалити допомогу Україні, що Зеленський повинен думати про початок мирних переговорів з Росією щодо закінчення війни.

"Ви будете абсолютно незадоволені моєю відповіддю. Президент Зеленський має визначити, як і коли закінчиться ця війна, а також на яких умовах він готовий вести переговори з Путіним",- сказав Кірбі.

Представник Білого дому наголосив, що українці не планують "сидіти на оборонних позиціях" у зимовий період, а будуть протистояти Росії, тому США повинні підтримати українську армію. 

"Чого ми прагнемо від початку цього конфлікту, це бути певними, що він (Зеленський) має для цього інструменти", — зауважив Кірбі.

Нагадаємо, що у Конгресі США обговорюють пакет допомоги Україні, Ізраїлю та іншим країнам на понад 100 млрд доларів. Демократи закликають якнайшвидше його ухвалити, тоді як республіканці блокують допомогу та вимагають додати пункт про захист кордонів США, особливо від міграції з Мексики.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що республіканці у США запропонували "план перемоги в Україні".

Також "Коментарі" писали, що мирні переговори про закінчення війни в Україні можуть відбутись до кінця наступного року за планом від США.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

10 грудня 2023, 11:18

Фюрер має визначити! Фюрер наше все тільки він крім нього нікого. Самопроголошений божевільний і буде визначати долю країни Баг, а вона усьо.


Новини