Головна Новини Суспільство Війна з Росією Двох міністрів уряду Азарова оголошено в розшук: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Двох міністрів уряду Азарова оголошено в розшук: що відомо

Двох міністрів часів Януковича оголошено у державний та міжнародний розшук

26 липня 2022, 16:58
Поділіться публікацією:

Двох колишніх міністрів з уряду Миколи Азарова та президенства Януковича оголосили в міжнародний та державний розшук. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на ДБР.

Двох міністрів уряду Азарова оголошено в розшук: що відомо

ДБР оголосило у розшук двох міністрів з уряду Азарова (фото з відкритих джерел)

Слідчі з ДБР збираються звернутися до суду, щоб обрати запобіжний захід у вигляді тримання під вартою колишньому міністру юстиції та міністру закордонних справ.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що двом колишнім міністрам оголосили підозру в держзраді за "Харківські угоди", але вони покинули Україну. За "Харківські угоди" правоохоронці повідомили про підозру в державній зраді двом колишнім членам уряду Азарова.Мова йде про колишніх міністрів  закордонних справ Костянтина Грищенка та керівника Мінюсту Олександра Лавриновича. Відомо, що колишні міністри наразі  за кордоном, тому підозри оголошені заочно.

 Також "Коментарі" писали про те, чому саме зараз звільнили Демченка та взялися за Грищенка й Лавриновича. 25 липня, президент Володимир Зеленський звільнив Руслана Демченка з посади першого заступника секретаря РНБО, а пізніше з'явилася інформація, що правоохоронці повідомили про підозру в державній зраді двом колишнім членам уряду Азарова, зокрема, Грищенку та Лавриновичу. Директор аналітичного центру "Політика" Микола Давидюк упевнений, що дане звільнення пов'язане з Харківськими угодами (підписані у квітні 2010 року), які, за підсумком, призвели до того, що Україна втратила контроль над Чорним морем. І до яких був причетний Демченко. Потім це призвело до окупації частини нашої території. Насамперед мова про Крим.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини