Головна Новини Суспільство Війна з Росією Дуда розповів, за яких умов Польща введе свої війська в Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Дуда розповів, за яких умов Польща введе свої війська в Україну

Анджей Дуда не виключає розміщення польських військ у коаліції з НАТО в Україні.

11 липня 2023, 15:00 comments2687
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент Польщі Анджей Дуда заявив, що польські війська можуть опинитись на території України. Однак польський лідер називає головну умову для такого рішення. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Bild.

Дуда розповів, за яких умов Польща введе свої війська в Україну

Президент Польщі Анджей Дуда. Фото з відкритих джерел

Президент Польщі вважає, що у такому випадку все залежить від домовленостей. Як приклад цього Дуда наводить можливі мирні переговори між Україною та Росією. Тоді західні союзники можуть бути залучені у цю мирну операцію як солдати, що стежитимуть за дотриманням режими припинення вогню.

"Якщо це рішення НАТО, то як відповідальний член ми підтримаємо це рішення", — говорить Анджей Дуда.

Польський лідер також прокоментував майбутнє 70-річного російського диктатора Володимира Путіна після спроби бунту засновника ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина. За словами Дуди це питання відкрите, а так, як у Росії існують різні сили, тому можна очікувати на нові повстання.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент Польщі Анджей Дуда висловив співчуття російським солдатам, яких керівництво у Кремлі відправляє на війну в Україні з поганим екіпіруванням. За словами Дуди у Росії відбуваються "жахливі події", адже люди гинуть не лише на фронті, а й за загадкових обставин.

Також "Коментарі" писали про поляків, які критикують слова Володимира Зеленського та Анджея Дуди щодо Волинської трагедії. Це сталось після того, як лідери обох країн провели спільні заходи щодо вшанування трагічних подій на Волині. Поляки вимагають від українців визнати геноцид проти польського населення на Волині у 1943 році.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

читач

12 липня 2023, 14:56

Ха-ха-ха...


Новини