Головна Новини Суспільство Війна з Росією Дружина скандального нардепа Тищенка розповіла, чому він не пішов на фронт
commentss НОВИНИ Всі новини

Дружина скандального нардепа Тищенка розповіла, чому він не пішов на фронт

Алла Барановська сказала, що йому це забороняє закон

20 червня 2023, 20:45
Поділіться публікацією:

Дружина  нардепа Миколи Тищенка — Алла Барановська  відповіла на чимало запитань Раміни Есхакзай.  Даючи велике інтерв’ю, вона зокрема   пояснила, чому її чоловік не воює на  фронті, пише "УНІАН".

Дружина скандального нардепа Тищенка розповіла, чому він не пішов на фронт

Микола Тищенко та Алла Барановська (фото з відкритих джерел)

Барановська  знайшла чимало  виправдань для свого чоловіка, зокрема, сказала, що Тищенко  не міг зі зброєю в руках  відправитись  на лінію  фронту, тому що депутату  це забороняє закон. Дружина нардепа, зокрема,   наголосила, що  співгромадяни мають знати, що  Україна — парламентсько-президентська держава, і як стверджує  закон про мобілізацію, народні  обранці  не можуть бути мобілізовані. Зокрема, парламентарі  мають бути на місці та голосувати за нові  закони.

Проте, як  стверджує Алла  Барановська, Тищенко часто відвідував  небезпечні місця.

"Мій чоловік побував у величезній кількості відряджень, де зараз дуже небезпечно. Для нього завжди важливо приїжджати до наших хлопців, і це завжди скандали вдома. Він не боїться війни і бути в небезпечних місцях", – розповіла  його дружина. 

Вона ще коментувала і те, що після 24 лютого 2022 року Микола Тищенко знаходився на  Закарпатті. Адже його   призначили очільником закарпатського осередку, тому, як керівник він мав  бути там.

Ще дружина відомого нардепа розповіла, що  Микола Тищенко є незалежною людиною  і політиком, який нікому нічого не винен. Саме такою була її відповідь  на поставлене  питання Раміни про хейт на адресу  Миколи Тищенка.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що майже 60% українців вважають, що Микола Тищенко має скласти депутатський мандат. Компанія "Active Group" провела дослідження громадської думки щодо поїздки народного депутата від "Слуги Народу" Миколи Тищенка у Таїланд нібито для зустрічі з українською громадою в готелі Novotel (Бангкок). Сам Тищенко заявив, що виїхав у закордонне відрядження, проте голова Верховної Ради Руслан Стефанчук не підтвердив, що таке відрядження Тищенка мало місце. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

пдв нахуй

20 червня 2023, 21:24

уебище


Новини