Головна Новини Суспільство Війна з Росією Друг Путіна зробив нову скандальну заяву про війну в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Друг Путіна зробив нову скандальну заяву про війну в Україні

Орбан вважає, що Україна повинна почати переговори з Росією

27 грудня 2022, 17:16 comments2172
Поділіться публікацією:

Прем'єр Угорщини зробив нову заяву про війну в Україні. Він сказав, що війна Росії проти України буде тривати до того часу, поки США буде допомагати нашій країні боротися. Про це повідомляє Magyar Nemzet.

Друг Путіна зробив нову скандальну заяву про війну в Україні

Віктор Орбан (фото з відкритих джерел)

На думку Орбана, що сьогодні треба припинити бойові дії та сісти за стіл переговорів з росіянами, які обстрілюють мирні українські міста та вбивають цивільних жителів.

"Україна може продовжувати воювати тільки до тих пір, поки США підтримують їх грошима і зброєю. Якщо американці хочуть миру, то мир буде" — сказав Орбан.

Окрім цього, Орбан поскаржився на зростання цін на енергоносії та похвалився, що він проводить "проугорську політику". 

"Ми підтримуємо і допомагаємо Україні, ми зацікавлені у виживанні суверенної України, і ми зацікавлені в тому, щоб Росія не становила загрози безпеці Європи. Але ми не зацікавлені в тому, щоб здати всі наші економічні відносини з Росією", — сказав Орбан.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Віктор Орбан висміяв Європейський парламентПрем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан висміяв Європарламент через корупційний скандал. Європейська поліція заарештувала заступницю голови Європарламенту Єву Кейлі її батька, партнера та ще кількох політиків. Поліція ЄС висуває їм звинувачення у відмиванні грошей та корупції. Європейські політики отримували кошти, подарунки від Катару для просування своїх стратегічних та політичних позицій. Проросійський політик Віктор Орбан вирішив висміяти таку подію в ЄС. Таким чином Віктор Орбан згадав слова Європарламенту, що Угорщина "більше не є демократією", які прозвучали кілька місяців тому через корупцію в країні. ЄС ухвалив рішення не виділяти гроші Для Угорщини, поки прем’єр-міністр Віктор Орбан не створить незалежні антикорупційні установи.

  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Федор

27 грудня 2022, 17:29

Ще одна продажна шкіра . Мабуть за щось його тримають кацапи . Він не знає , чи не чув , як гуркотіли танки в1956 році та вбивали його співвітчизників " асвабадители " .


Новини