Головна Новини Суспільство Війна з Росією Допомога Україні може зменшитись: у Bloomberg назвали причину
commentss НОВИНИ Всі новини

Допомога Україні може зменшитись: у Bloomberg назвали причину

Вибори в США стають переломним моментом для України

сьогодні, 20:40
Поділіться публікацією:

 Після понад 1000 днів запеклих боїв вибори в США стали переломним моментом для України, оскільки існує ризик скорочення підтримки, незалежно від їхнього результату. Про це повідомляє   Bloomberg.

Допомога Україні може зменшитись: у Bloomberg назвали причину

Допомога Україні (фото з відкритих джерел)

Посадовці в Києві та Європі висловлюють занепокоєння щодо можливої перемоги Дональда Трампа, яка може поставити Україну перед вибором болісного врегулювання, що дозволить російському лідеру Володимиру Путіну закріпитися на українських територіях.

Хоча президент України Володимир Зеленський пообіцяв продовжувати боротьбу, варто враховувати, що українські збройні сили наразі значною мірою залежать від підтримки США. У цьому контексті деякі союзники вже почали обговорювати можливі варіанти завершення війни.

Якщо Трамп здобуде перемогу і виконає свої заяви про швидке "врегулювання" конфлікту та можливе припинення допомоги, можливості для України значно скоротяться. Навіть у разі перемоги Камали Гарріс, за словами західних посадовців, які залишилися анонімними, Сполученим Штатам, ймовірно, буде складно утримувати значний рівень фінансової підтримки України через Конгрес.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, хто вийшов уперед у свіжому опитуванні в США. Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп незначно, але все ж таки випередив свою опонентку від демократів Камалу Гарріс. Розрив між ними – лише два відсоткові пункти.   Про це свідчать дані свіжого опитування, які публікує The Wall Street Journal.

Зазначається, що згідно з соцопитуванням, 47% респондентів хочуть проголосувати за Дональда Трампа на виборах, тоді як 45% — за Камалу Гарріс. Такий відрив знаходиться в межах похибки соцопитування, це означає, що кожен із кандидатів може виявитися попереду.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини