Головна Новини Суспільство Війна з Росією Допомога США – не панацея. Що має зробити Україна, щоб не програти
commentss НОВИНИ Всі новини

Допомога США – не панацея. Що має зробити Україна, щоб не програти

Новий пакет США не змусить РФ відмовитися від планів захоплення України

3 травня 2024, 00:45
Поділіться публікацією:

Американська допомога на суму $61 млрд стала рятівним кругом для України, однак цього недостатньо, щоби Росія відмовилася від продовження війни.

Допомога США – не панацея. Що має зробити Україна, щоб не програти

РФ зберігає перевагу на фронті. Фото з відкритих джерел

Для припинення війни на вигідних умовах Україна має зробити набагато більше, ніж отримувати чергові пакети військової допомоги, йдеться у публікації видання Foreign Affairs.

"Якщо Україна хоче запобігти перемозі Росії в довгостроковій перспективі, їй знадобиться комплексна стратегія. Це означає навчання, оснащення та мобілізацію нових сил. Це означає переконати Кремль, що продовження війни з часом стане для Росії дедалі ризикованішим. І це означає створення позиції достатньої сили, щоб мати можливість сформулювати параметри міцного і справедливого миру", — наголошує видання.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Міністерстві оборони України повідомили, що електронний кабінет для  військовозобов'язаних громадян запрацює 18 травня. Міноборони пояснило, що для оновлення даних в е-кабінеті, потрібно буде завантажити мобільний застосунок, авторизуватися та заповнити всі необхідні "поля", куди внести персональні дані.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що Державний департамент США констатував, що російська армія застосувала хлорпікрин проти українських військ, а також використовувала хімічні засоби для придушення заворушень, порушивши Конвенцію про заборону хімічної зброї. У зв'язку з цим Держдеп США наклав санкції на війська радіаційного, хімічного та біологічного захисту міноборони РФ, російський Науково-дослідний інститут прикладної акустики та 48-ий Центральний науково-дослідний інститут російського міноборони, які займаються розробкою хімічної зброї. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини