Добровольці легіону "Свобода Росії" готують тисячі людей для повалення путінського режиму, - The Times

Легіон "Свобода Росії" та "РДК" вербують тисячі росіян для наступу на Кремль. Наразі там налічується до 1000 осіб

Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на The Times.

Як заявив боєць легіону з позивним "Цезар", їх наступальні дії на російському кордоні продовжуватимуться, допоки їх сила не зросте настільки, аби атакувати Москву.

"Ми маємо вагомі можливості. У нас є міномети, бронемашини, ПЗРК "Стінгер", переносні протитанкові комплекси й дуже ефективні розвідувальні безпілотники", - зауважив "Цезар".

За його словами, наразі легіон складається десь з 1000 бійців.

"Ми не злочинці й не приватна військова компанія, як "Вагнера". Всі ми є громадянами Російської федерації. Деякі з нас раніше служили у ЗСУ", - зазначив росіянин.

Водночас, основною ціллю діяльності легіону "Свобода Росії" та "Російського Добровольчого Корпусу" залишається захист України та повалення режиму російського диктатора. Нагадаємо, 22 травня ці бійці перетнули кордон з Росією і вперше зайшли в Грайворонський район Бєлгородської області.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, - У Зеленського висміяли оголошення РФ у розшук Залужного та Сирського. Михайло Подоляк зазначив, що оголошення РФ у розшук Залужного та Сирського показують неадекватність російської влади.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, - Чому Путін намагається знизити значення атаки дронів на Москву: відповідь ISW Аналітики ISW звертають увагу, що президент РФ намагається показати, що Кремль вживає заходів у відповідь, тому не потрібно реагувати "на подальші українські провокації". Президент Російської Федерації Володимир Путін робить все, щоб зменшити значення та вплив атаки дронів на Москву та Підмосков'я, яка сталася 30 травня.