Головна Новини Суспільство Війна з Росією До України прибули проросійські бойовики з Південної Осетії
commentss НОВИНИ Всі новини

До України прибули проросійські бойовики з Південної Осетії

Вони завербовані на окупованій Росією території Грузії

23 березня 2023, 10:35
Поділіться публікацією:

До окупованого Мелітополя прибули півсотні осетин, завербованих Росією в Південній Осетії, окупованій РФ. Про це повідомляють "Комментарі" з посиланням на інформацію Генерального штабу ЗСУ.

До України прибули проросійські бойовики з Південної Осетії

Рашисти

"Російська федерація не відмовляється від загарбницької війни, не зважаючи  на численні жертви, — повідомляє Генштаб. — Постійно вживає заходів для поповнення втрат живої сили. Так, в одній із військових частин, що дислокується у Південній Осетії, проводиться активна робота зі строковиками, щодо підписання ними контрактів та подальшої участі у бойових діях на території України. Встановлено, що у період з 1 по 10 березня контракт підписали понад 50 російських строковиків".

Завербовані, не отримавши належної бойової підготовки, відправлені у Мелітополь Запорізької області.

Сучасна Грузія де-факто втратила контроль за регіоном Південна Осетія, де російською окупаційною владою та місцевими колаборантами проголошено утворення "Республіки Південна Осетія". Більшість країн світу розглядають Південну Осетію як частину Грузії, водночас 5 країн-членів ООН (зокрема Росія) визнають її незалежною державою.

Незалежність Республіки Південної Осетії визнають Росія, Венесуела, Нікарагуа, Науру, Сирія та самопроголошені Республіка Абхазія, Придністровська Молдавська Республіка та Нагірно-Карабаська Республіка. Світова спільнота (в тому числі й Україна) розглядає Південну Осетію (Цхінвальський регіон) як зону етнополітичного конфлікту, визнаючи її частиною території Грузії у складі трьох адміністративних одиниць.

У 2008 році за підтримки і збройного втручання Росії регіон було повністю виведено з-під контролю Грузії.

Тим часом, стало відомо, як Росія знищує Бурятію, а також депресивні регіони країни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини