Головна Новини Суспільство Війна з Росією До останнього видавав себе за жінку: прикордонники затримали чергову партію «втікачів» (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

До останнього видавав себе за жінку: прикордонники затримали чергову партію «втікачів» (ФОТО)

Справа трьох «втікачів», йдеться у повідомленні, дійшла до суду. Наразі всі затримані повністю готові до співпраці, причому не лише з правоохоронними органами, а й із місцевими військкоматами.

31 січня 2023, 14:58 comments1247
Поділіться публікацією:

Днями співробітники української прикордонної служби затримали чергову партію втікачів, до складу якої увійшли троє молодих хлопців, які намагалися втекти до Угорщини. За офіційними даними, один із них продемонстрував величезну винахідливість, замаскувавшись під жінку. На фотографії видно, як поруч із прикордонниками стоїть невеликого зросту "дівчина", з довгим волоссям, у жіночому одязі та навіть манікюром червоного кольору.

До останнього видавав себе за жінку: прикордонники затримали чергову партію «втікачів» (ФОТО)

фото затриманих, з відкритих джерел

Як повідомляє прес-служба відомства, прикордонники одразу здогадалися, що під перукою та косметикою ховається чоловік, проте той вирішив грати роль до кінця – він ще досить довго зображував із себе дівчину, поки зрештою, осмисливши своє становище, у всьому зізнався.

Справа трьох "втікачів", йдеться у повідомленні, дійшла до суду. Наразі всі затримані повністю готові до співпраці, причому не лише з правоохоронними органами, а й із місцевими військкоматами. Кожен із них незабаром зустрінеться зі співробітниками територіального призовного пункту.

До останнього видавав себе за жінку: прикордонники затримали чергову партію «втікачів» (ФОТО) - фото 2
До останнього видавав себе за жінку: прикордонники затримали чергову партію «втікачів» (ФОТО) - фото 3

У цьому контексті варто додати, що у зв'язку з військовим становищем в Україні не лише втеча з країни, а й ігнорування повістки з військкомату, тобто ухилення від служби, може призвести до кримінальної відповідальності. Молодим хлопцям та чоловікам може загрожувати від 3 до 5 років позбавлення волі.

Нагадаємо , раніше ми повідомляли, що президент Сполучених Штатів Джо Байден незабаром має намір відвідати Польщу з робочим візитом. Зазначається, що обидві сторони ніяк не коментують цю заяву американського політика, ніхто з них не повідомляє ані причин, ані точної дати приїзду Байдена.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.polsatnews.pl/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини