Головна Новини Суспільство Війна з Росією Для РФ все йде за планом: в естонській розвідці розповіли, до чого готується Путін
commentss НОВИНИ Всі новини

Для РФ все йде за планом: в естонській розвідці розповіли, до чого готується Путін

Кремль відновлює свою армію в очікуванні конфлікту з НАТО у наступному десятилітті

15 березня 2024, 12:27 comments1002
Поділіться публікацією:

Ситуація на третьому році повномасштабної війни РФ проти України виглядає для російського диктатора Володимира Путіна дедалі стабільнішою. Як передає портал "Коментарі", про це пише Foreign Policy, посилаючись на заяву генерального директора Служби зовнішньої розвідки Естонії Каупо Росіна.

Для РФ все йде за планом: в естонській розвідці розповіли, до чого готується Путін

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

У матеріалі зазначається, що головний політичний суперник Володимира Путіна Олексій Навальний помер. Життєво важлива військова допомога США Україні зупинилася у Конгресі, і Росія перевела свою економіку на військове русло, стимулюючи оборонне виробництво та економічне зростання всупереч міжнародним санкціям.

Як заявив генеральний директор Служби зовнішньої розвідки Естонії, "все більш-менш знову йде за планом" для Росії. Російські воєначальники навчилися на помилках початкових етапів війни та адаптуються з нехарактерною швидкістю.

"Схоже, що росіяни в принципі перетворюються на організацію, яка навчається в армії", — сказав Розін.

Він додав, що наразі путінський режим вирішує проблеми, які виникають на полі бою, протягом кількох місяців.

"Росіяни, на нашу думку, завжди вирішували свої питання чи проблеми через масовість. І це у них виходило протягом всієї історії", — сказав Розін.

За його словами, реформи російських збройних сил, ймовірно, призведуть до створення низькотехнологічної армії радянського зразка з "великою вогневою міццю та артилерією".

Війна між Росією та НАТО не є неминучою, сказав Розін, який зазначив, що ще багато можна зробити для стримування Москви.

"Багато сценаріїв майбутнього залежать від нашої діяльності на Заході", — сказав він.

"Конкретне завдання полягає в тому, щоб зробити Україну успішною в цій війні, тому що майбутнє Європи дуже залежить від результату цієї війни", — підсумував глава естонської розвідки.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Путін готовий розпочати ядерну війну: чим відповіли США.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини