Головна Новини Суспільство Війна з Росією Для провокацій чи охорони кордону: в Єльський район Білорусі прибув ешелон з технікою та військовими
commentss НОВИНИ Всі новини

Для провокацій чи охорони кордону: в Єльський район Білорусі прибув ешелон з технікою та військовими

Представники влади переконують навколишніх мешканців "дотримуватися спокою і не панікувати"

15 липня 2022, 18:24
Поділіться публікацією:

До білоруського міста Єльська прибув новий ешелон, який привіз до самого кордону   військову  техніку та солдатів Збройних сил  Білорусі.  Влада пояснює цю ситуацію тим, що  білоруські військовослужбовці, мовляв,  "продовжать посилення охорони державного кордону в Єльському районі".

Для провокацій чи охорони кордону: в  Єльський район Білорусі прибув  ешелон з технікою та військовими

До білоруського Єльська прибув військовий ешелон / фото t.me/modmilby/

Про це повідомляють представники  моніторингової  групи "Білоруський Гаюн".

Повідомлення  про те, що 15 липня  до білоруського райцентру  Єльська приїде військовий ешелон з  технікою була оприлюднена  13 липня. Як говорять очевидці, на залізничних платформах знаходиться 15-20 одиниць БМП-2, які мають розпізнавальний знак у вигляді червоного квадрата і зафарбовані бортові номери.

Сюди також були доставлені військові підрозділи 11 окремої механізованої бригади, яка дислокувалась в білоруському  місті Слонім.

Представники влади переконують навколишніх мешканців  "дотримуватися спокою і не панікувати". Ще в невеликому райцентрі  стало набагато більше білоруських правоохоронців — працівників МВС Білорусі.

Важливо наголосити, що цей невеликий  райцентр розміщений зовсім неподалік до  кордону з Житомирським регіоном  України.

До слова, за інформацією українських ЗМІ, влада Білорусі як і раніше, відправляє до РФ свої власні  боєприпаси, організовує   тривалі   навчання своїх військових на кордоні з нашою країною. Зараз в цій країні оголошено  військові збори біля кордону з Україною,  місцевим жителям дають повістки.

Контролюючи ситуацію, представники Генштабу Збройних сил України  інформують, що зі сторони цієї республіки  на Волинському та Поліському напрямках  можливі провокації.

До слова, 14 липня на території Білорусі відслідили рух вантажівок, які ймовірно везли ракети для зенітно-ракетних комплексів з-300. Вантажівки їхали в напрямку міста Брест.  

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Коли депутати-зрадники з ВР залишаться без мандатів: подробиці.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/Hajun_BY/5045
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини