Головна Новини Суспільство Війна з Росією Диверсанти ударами дронів знищили 5 літаків на аеродромах у РФ: з'явилися нові подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Диверсанти ударами дронів знищили 5 літаків на аеродромах у РФ: з'явилися нові подробиці

Групи диверсантів діяли в глибині РФ в координації з ГУР Міноборони

22 серпня 2023, 21:10
Поділіться публікацією:

Оприлюднені   деякі деталі атак на російські  військові  летовища  "Сольці" і "Шайковка", де   було пошкоджено кілька  бойових літаків  загарбників.

Диверсанти ударами дронів знищили 5 літаків на аеродромах у РФ: з'явилися нові подробиці

Удари по аеродромах Шайківка і Сольці(фото з відкритих джерел)

За інформацією  джерела  NV в ГУР  Міністерства оборони, представники таємних груп, робота яких координується  українською  військовою  розвідкою, завдали ударів за допомогою безпілотників, націливши їх  на російські бомбардувальники на військових  летовищах.

"За останні кілька днів групи диверсантів, координовані ГУР Міноборони, знешкодили п'ять російських літаків, в тому числі і стратегічні бомбардувальники, які завдавали ракетних ударів по українських містах", — оприлюднено дані  в тексті  повідомлення.

Важливо, що 19 серпня агентура  ГУР атакувала  безпілотниками російське  військове летовище в Сольцях Новгородської області РФ. Там  було знищено бомбардувальник Ту-22 М3, два інші літаки пошкоджені.

Вчора  на території  Калузької області  на аеродромі Шайковка  під час  удару дронів, якими  керували  диверсанти ГУР, пошкоджені   ще два  військові бомбардувальники РФ.

"Ці операції з дронами координуються ГУР і завдали чутливих втрат ворогу у військовій авіації. Та й головне, що таких літаків [йдеться про Ту-22 М3] в країні-агресорі вже не виробляють", — повідомило  джерело в Головному управлінні розвідки.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що ЗСУ знищили російський полігон на найбільшому острові України. 5 ракет HIMARS знищили 5 скупчень ворожої піхоти. Як повідомив журналіст Юрій Бутусов, окупанти ще у травні цього року облаштували на острові Джарилгач полігон, де почали навчати нещодавно мобілізованих солдатів. Росіяни вишукували на острові більш-менш безпечні місця, адже вважали, що це та відстань, яка для ЗСУ поки що недосяжна.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини