Головна Новини Суспільство Війна з Росією Дикий вереск стоїть над усім російським болотом: у ВП розповіли про нову істерику в Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Дикий вереск стоїть над усім російським болотом: у ВП розповіли про нову істерику в Росії

На Банковій зазначають, що росіяни відразу виявляють страх, як тільки у їхнього супротивника відновлюється рівновага в озброєнні

29 травня 2022, 16:17 comments3123
Поділіться публікацією:

У Росії до останнього не вірили, що США передадуть Україні пускові установки MLRS і тепер там не знаходять собі місця, тому що розуміють, що це факт, що відбувся, і ситуація на фронті може кардинально помінятися. Як передає видання "Коментарі", про це у себе в Telegram написав радник голови Офісу президента Михайло Подоляк.

Дикий вереск стоїть над усім російським болотом: у ВП розповіли про нову істерику в Росії

Пускові установки MLRS. Фото: LOCKHEED-MARTIN

Радник глави Офісу президента зазначив, що його дивує поведінка росіян, які дозволяють собі спочатку заходити на територію чужої країни, прати з лиця землі міста та села, руйнувати мирну інфраструктуру, вбивати мирних громадян України. У цьому вони це називають брехливим терміном "спеціальна військова операція". Наступаючи на Україну, окупант застосовує всі види важкої артилерії, скидає на мирні міста авіаційні бомби, спрямовує крилаті ракети з дальністю понад 1000 км і ось, як тільки зрозуміло, що Україна отримає американські MLRS, там відразу ж не знаходять собі місця.                                                                                                                                                                                                                      

Михайло Подоляк наголошує, висновок з усього цього дуже простий. З одного боку, росіяни просять зняти з них станції, а, з іншого боку, благають не давати українцям MLRS. І тепер там не знаходять собі місця. Це ще раз підтверджує, що і перше, і друге є вкрай важливим для того, щоб скоріше настав світ в Україні і в цьому напрямі треба рухатися й надалі.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Литві висловилися про входження до нового союзу Європи, з ідеєю створення якого виступив Джонсон.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/M_Podolyak/73
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

29 травня 2022, 16:45

Власні межконтинентальні ракети навіть КНДР має. В нас Турчинов тільки і зміг, що створив Нептун ще по радянських кресленнях. А грошей з'їв безліч.


Новини