Головна Новини Суспільство Війна з Росією Дикий: Є ризики втратити Авдіївку. До чого тут Трамп і США
commentss НОВИНИ Всі новини

Дикий: Є ризики втратити Авдіївку. До чого тут Трамп і США

В Авдіївці українські військові відчувають «страшний снарядний голод», вони стали заручниками того, що відбувається в конгресі США, заявив в ефірі «Еспрессо» ветеран АТО Євген Дикий, повідомляють «Коментарі»

2 лютого 2024, 13:41
Поділіться публікацією:

Євген Дикий розповів, що наразі в Авдіївці працює страшна, але дуже потрібна "м'ясорубка", де "перемелюються" російські штурми.

Дикий: Є ризики втратити Авдіївку. До чого тут Трамп і США

Авдіївка може стати жертвою "снарядного голоду"

"Співвідношення втрат в Авдіївці — 1 до 10, 1 до 12. Тобто за кожного нашого захисника лягає 12 росіян. Хлопцям важко, але вони кажуть: треба триматися, бо нам це вигідно. Росіяни просто сточуються об Авдіївку",
— розповів ветеран АТО.

За його словами, саму Авдіївку окупанти не візьмуть "м'ясними штурмами", проте можуть захопити трасу, по якій йде все забезпечення українських військових.

"На жаль, ворог достатньо близько до цієї траси. Тобто доти працює траса, можна тримати Авдіївку",
— пояснив Дикий.

Він додав, що ймовірність виходу військових з Авдіївки зростає з кожним днем, і причиною цьому є "снарядний голод".

"Там реально страшний "снарядний голод", і це не тільки в Авдіївку не завезли снаряди. Снаряди не завезли в Україну. Тобто доля Авдіївки стала заручницею того, що відбувається в конгресі США, де Трамп фактично особисто заблокував військову допомогу Україні",
— заявив Дикий.

Ветеран АТО підкреслив, що існує велика ймовірність того, що саме Авдіївка стане першим прямим результатом "снарядного голоду", і що доведеться з неї відходити.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що 31 січня очільник Кремля анонсував новий масштабний наступ на Україну. За словами Путіна, РФ збирається "демілітаризувати" Україну на таку відстань, щоб до Росії не долітали ракети і дрони. У цьому контексті він згадав про знищення ЗС РФ Авдіївки.

Окрім того, "Коментарі" повідомляли, що головним пріоритетом для російських загарбників продовжує залишатися місто Авдіївка Донецької області. Так окупанти наступають із трьох напрямків, щоб оточити місто з півдня та півночі, а також ведуть бої на підступах до східного кварталу, повідомили у британській розвідці.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://espreso.tv/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

2 лютого 2024, 14:17

Про снарядний голод і Пригожин казав. Така вона братність.


Новини