Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Дікарі-с": Арестович розкритикував українські "ідеологічні помилки"
commentss НОВИНИ Всі новини

"Дікарі-с": Арестович розкритикував українські "ідеологічні помилки"

Екс-радник глави Офісу президента Олексій Арестович розкритикував "ідеологічні помилки", допущені, на його думку, Україною

10 серпня 2023, 19:58 comments2162
Поділіться публікацією:

Зробивши ставку на побудову "націоналістичної держави", Україна припустилася ідеологічної помилки. Таку думку в інтерв'ю російському блогеру Юлії Латинін висловив популярний автор Олексій Арестович. Про це повідомляють "Коментарі".

"Дікарі-с": Арестович розкритикував українські "ідеологічні помилки"

Арестович

На думку Олексія Арестовича, Україна, зробивши ставку на український націоналізм, може побудувати "другу Угорщину", що входить у протиріччя з ліберальними цінностями основних західних союзників України в ЄС та НАТО.

"Що вони будують американськими руками, американською допомогою, американською зброєю тут? Чергову орбанівську "Угорщину"? У кращому разі, — заявив екс-радник глави Офісу президента Олексій Арестович. — Чи вони будують якесь відкрите ліберальне суспільство на американський зразок? Так ось, те, що ми виконуємо на ідеологічному фронті, зовсім не схоже на відкрите американське суспільство, від слова "зовсім", а (схоже — ред.) на нову націоналістичну, ультранаціоналістичну, в майбутньому, і шовіністичну державу, накачану американською зброєю — воно будує. А їм (американцям — ред.) треба такий новий суб'єкт у світі? І в НАТО, і в Євросоюзі?"

— Щодо цього існує дискусія, американці ставлять багато незручних питань, — заявив Арестович, продовжуючи свою думку. — Ми зробили всі можливі дурниці з цього питання. Дикуни-с. Ну що тут поробиш? Варвари-с.

Тим часом, російський пропагандист шокований падінням рубля: "Все закордон з нас сміється".

Данилов прокоментував можливість проведення виборів під час війни.

А у Дуди висловилися про суперечку з Україною.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Сергій

10 серпня 2023, 19:48

Якесь Бредове поняття: "...побудову "націоналістичної держави"... ", Очевидно, що людина не володіє різницею в термінах "національність" та "націоналіст". І при чому тут зброя???

Ігор

10 серпня 2023, 19:22

Або Україні, або Росії не має одночасно місця на цій планеті. Ніхто з них не визнає співіснування одне одного. Здається, саме Росії тут не позаздриш.


Новини