Головна Новини Суспільство Війна з Росією Дії західних партнерів привели до важких наслідків на фронті. Про що мова
commentss НОВИНИ Всі новини

Дії західних партнерів привели до важких наслідків на фронті. Про що мова

Західні партнери «цідили» допомогу Україні, щоб вона просто «протрималась» у війні з Росією, відзначає екс-заступник міністра оборони Ганна Маляр. За її словами, такі дії спричинили важкі наслідки на фронті

8 квітня 2024, 15:04
Поділіться публікацією:

Україна сама не могла і не зможе в подальшому протистояти навалі окупантів, відзначила Ганна Маляр. При цьому вона додала, що Збройні сили України вже зруйнували всі існуючі у військовій науці уявлення про оборону, коли ворог значно переважає у силі. Як підкреслила Маляр, боротися так, як українці, ніхто б не зміг.

Дії західних партнерів привели до важких наслідків на фронті. Про що мова

Війна в Україні

"Але без допомоги дива не буде. І те, що нам цідили її, щоб ми просто протримались, а не зупинили війну, тепер має дуже важкі наслідки"
, — підкреслила Маляр.

За її словами, зараз гостро стоїть питання про те, чи мають партнери достатньо ресурсів, щоб забезпечити Україну всім необхідним, щоб зупинити всі ці важкі наслідки.

При цьому Маляр підкреслила, що демократії слабші у війні за тоталітарні режими. На її думку, найбільш уразливе місце демократії під час війни — характер і спосіб прийняття рішень.

"Демократія ідеальна для бізнесу, а така війна як в нас — це витрати. Суцільні витрати. Мир — має високу ціну, а не прибуток. За нього треба платити. Фюрер за свій уявний "мир" готовий платити"
, — підкреслила Маляр.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав про те, що генсек НАТО Єнс Столтенберг розповів про два сценарії розвитку подій для України. Поганий сценарій полягає в тому, що союзники України не зможуть надати всю ту допомогу, яку потребує Київ, щоб зупинити російську навалу. За цих умов, підкресли генсек НАТО, є дуже велика загроза того, що Україна продовжить втрачати свої території. При цьому він висловив сподівання, що західні партнери все ж зможуть знайти все необхідне для Збройних сил України і зробити їх міцними.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини