Головна Новини Суспільство Війна з Росією Десятки росіян потрапили у пастку та заблоковані: нові подробиці боїв у Вовчанську
commentss НОВИНИ Всі новини

Десятки росіян потрапили у пастку та заблоковані: нові подробиці боїв у Вовчанську

З початку доби росіяни розпочали дві атаки у районі Вовчанська, ЗСУ протистоять ворогу, розповідає Повх.

26 червня 2024, 19:35
Поділіться публікацією:

 Російські війська залишаються заблокованими на агрегатному заводі у Вовчанську Харківської області. Про це повідомив речник Оперативно-тактичного угруповання військ "Харків" Юрій Повх в ефірі "Радіо Свобода". За його словами, з початку доби росіяни розпочали дві атаки у районі Вовчанська, але ЗСУ успішно протистоять ворогу.

Десятки росіян потрапили у пастку та заблоковані: нові подробиці боїв у Вовчанську

Бої за Вовчанськ (фото з відкритих джерел)

Російські війська, заблоковані на заводі, намагаються прорватися, однак сили оборони України відбивають атаки. Повх не назвав кількість російських військових, які залишаються на заводі, але підтвердив, що цей анклав залишається під контролем українських сил.

Голова Харківської обласної державної адміністрації Олег Синєгубов також підтвердив, що ситуація у Вовчанську мінлива, тривають вуличні бої. Російські окупанти зазнають постійних втрат у спробах прорватися. Завдання українських військових полягає у завданні максимального ураження по Липецькому і Вовчанському напрямках, знищуючи живу силу, військову техніку та озброєння ворога.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що морпіхи зрівняли із землею штурмовий загін окупантів під ВовчанськомУкраїнські морські піхотинці розбили загін російських штурмовиків під Вовчанськом у Харківській області. Захисники показали відео боїв. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє 36-а окрема бригада морської піхоти імені контрадмірала Михайла Білінського.

До слова, ситуація в Харківській області повною мірою стабілізована, українські захисники проводять заходи щодо вибивання супротивника із позицій. Про це в ефірі каналу "Еспресо" розповів командир батальйону ударних безпілотних авіаційних комплексів "Ахіллес" 92 ОШБр ім. кошового отамана Івана Сірка Юрій Федоренко.                                                   

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини