Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Держава займається не тим": чому не спрацювала мобілізація в'язнів
commentss НОВИНИ Всі новини

"Держава займається не тим": чому не спрацювала мобілізація в'язнів

Залучення ув'язнених до армії виявилося неефективним

25 липня 2024, 21:17 comments1125
Поділіться публікацією:

Гучна інформаційна кампанія на підтримку мобілізації в'язнів дозволила поповнити лави ЗСУ лише на 3 тисячі осіб, що не виправдовує докладених зусиль, заявив офіцер ЗСУ Микола Мельник.  

"Держава займається не тим": чому не спрацювала мобілізація в'язнів

Мобілізація в'язнів виявилася неефективною. Фото з відкритих джерел

"Держава займається не тим. Ну гаразд, сильним світу цього потрібно було випустити з колоній своїх друзів-корупціонерів, і Денис Малюська цю історію пролобіював.  При чому їх не просто звільнили і прилаштували на теплі посади, але ще й зробили так, що суспільство аплодує", — відзначив військовий.

За його словами, перша хвиля мобілізованих в'язнів повелась на історії про "армію нового зразка", "вас гарно підготують" та "вас ніхто не кине штурмувати посадки". Однак в реальності їх кинули на складні ділянки фронту, оскільки вони воюють як придані підрозділи, а в українській генеральській традиції їх нікому не шкода.

Військовий відзначив, що в'язні, які вижили, дуже швидко повідомили своїм колегам у тюрми про реальний стан справ на фронті, а тому навряд чи тепер знайдуться нові охочі воювати з числа ув'язнених.

"При всіх піар-компаніях, шаленому витрачанні медійного, публічного і адміністративного ресурсів, ця казочка дала лінійним підрозділам 3 тисячі солдатів. Це тижневий план роботи ТЦК. Єдині, хто виграли від мобілізації в'язнів, — корупціонери і Малюська", — наголосив Микола Мельник.

Офіцер ЗСУ додав: якщо українці продовжать стогін про мир, а не про перемогу, а держава займатиметься симулякрами, замість вирішення реальних проблем, то Україна піде на чергову петлю історії, який закінчиться голодомором.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини