Головна Новини Суспільство Війна з Росією Дефіцит колаборантів. На Херсонщину прибули чиновники з Калінінграду
commentss НОВИНИ Всі новини

Дефіцит колаборантів. На Херсонщину прибули чиновники з Калінінграду

В окупаційній адміністрації не вистачає колаборантів

8 жовтня 2024, 22:04
Поділіться публікацією:

Дефіцит кадрів в окупаційній адміністрації Херсонської області ворог планує подолати шляхом завезення відряджених чиновників з Калінінграда.

Дефіцит колаборантів. На Херсонщину прибули чиновники з Калінінграду

Росія відправила чиновників з Калінінграда на Херсонщину. Фото з відкритих джерел

Таким чином, повідомили у Центрі національного спротиву, ворог планує підтримати функціонування свої окупаційних структур, оскільки місцеве населення не йде на роботу до росіян, а переважна більшість кваліфікованих кадрів покинула регіон.

Загалом, відзначили у Центрі спротиву, чиновників планують надалі присилати з різних регіонів, які будуть почергово змінювати один одного.

За даними Центру спротиву, російські гастролери будуть отримувати більші виплати, ніж місцеві зрадники, які для окупантів є розхідним матеріалом.

Центр національного спротиву закликав мешканців окупованих регіонів надалі повідомляти про ворогів та зрадників.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у 2024 році у лавах Сил оборони України суттєво зросла кількість випадків дезертирства та самовільного залишення військової частини. Згідно з даними Офісу генпрокурора, за перші вісім місяців 2024 року відкрито 29 984 провадження за самовільне залишення частини українськими військовими, тоді як у 2022 році таких випадків було 6 641, а у 2023 році — 17 658.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що план перемоги України, з яким президент Володимир Зеленський їздив до США, наразі удосконалюють та презентують західним партнерам. "Зрозумівши всі позиції партнерів, усі реальні можливості для України, посиливши наш план перемоги, ми зробимо публічною нашу стратегію подальших дій. Важливо, що перспектива має бути зрозуміла для кожного в нашій країні", — заявив Володимир Зеленський.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини