Головна Новини Суспільство Війна з Росією DeepState повідомив про зміну лінії фронту (КАРТА)
commentss НОВИНИ Всі новини

DeepState повідомив про зміну лінії фронту (КАРТА)

У росіян є суттєве просування в місті Часів Яр

сьогодні, 07:15
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", російські загарбницькі війська просунулися у місті Часів Яр Донецької області та у бік міста Курахове. Просування протрвника, за даними аналітиків DeepState, зафіксовано в селі Максимільянівка, від якого до Курахового менше 10 кілометрів.

DeepState повідомив про зміну лінії фронту (КАРТА)

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

"Ворог просунувся у Часовому Яру, Максимільянівці та біля Цукуриного", — йдеться у повідомленні.

Аналітики звернули увагу, що селище Цукурине знаходиться біля міста Гірник та населених пунктів Курахівка та Олександропіль.

На карті DeepState видно, що на Курахівку, Олександропіль та Гірник росіяни рухаються з кількох напрямків.

Варто зазначити, що про просування російських окупантів у Часовому Яру також повідомляли аналітики Інституту вивчення війни. Повідомляється, що російські війська нещодавно просунулися в межах і на південний схід від Часового Яру на тлі наступальних операцій у цьому районі 17 жовтня. Геолокаційні кадри, опубліковані 17 жовтня, показують, що російські війська нещодавно просунулися далі в східній частині Часового Яру під час посиленого механізованого наступу чисельністю до взводу, також нещодавно росіяни просунулися в шахту "Блок-9" на південний схід від Часового Яру.

Читайте також на порталі "Коментарі" — війська РФ просунулися відразу в трьох областях України: карти ISW.

Також видання "Коментарі" повідомляло – незважаючи на те, що російські війська продовжують свій наступ і мають поступ, українським захисникам вдалося відкинути росіян біля Торецька та Покровська – ключових міст, за які триває запекла боротьба на фронті. Як повідомляє портал "Коментарі", про це йдеться в оновленому звіті Інститут вивчення війни (ISW).

DeepState повідомив про зміну лінії фронту (КАРТА) - фото 2




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини