Головна Новини Суспільство Війна з Росією DeepState оновив карту: росіяни просунулися у Торецьку і не лише
commentss НОВИНИ Всі новини

DeepState оновив карту: росіяни просунулися у Торецьку і не лише

Окупанти мають просування в Донецькій області

сьогодні, 07:14
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", аналітики моніторингового проекту DeepState з настанням 20 вересня оновили карту, зазначивши, що російські війська просунулися біля трьох населених пунктів Донецької області та в Торецьку.

DeepState оновив карту: росіяни просунулися у Торецьку і не лише

Карта DeepState. Фото: з відкритих джерел

"Ворог просунувся біля Нью-Йорка, Івановського, Галицинівки та в Торецьку", — зазначають аналітики DeepState.

Читайте також на порталі "Коментарі" — аналітики проекту DeepState оновили мапу бойових дій за 18 вересня, в пояснювальній записці до якої повідомили про успіхи ворожої армії. А саме: ворог просунувся біля Піщаного, Марфополя, Українська та Залізного.

Російські війська продовжили наземні атаки на півночі Харківської області 18 вересня, але підтверджених змін на лінії фронту не було. Також окупанти продовжили атаки в районі Вовчанська, а російські блогери стверджували, що українські війська провели контратаки в районі Вовчанська та поблизу Глибокого та Липців. Про це у зведенні за 18 вересня повідомили в Інституті вивчення війни (ISW), інформує портал "Коментарі".

Окупанти нещодавно підтвердили просування лінією Куп'янськ-Сватово-Кремінна. Геолокаційні кадри, опубліковані 18 вересня, показують, що російські війська просунулися на захід від Табаївки, на захід від Кармазинівки та на південь уздовж траси поблизу Макіївки. Російський блогер заявив, що ворожі війська також просунулися у лісових районах біля Піщаного та Невського, але ISW не виявив візуальних доказів цих заяв.

Російські війська продовжували наступальні операції у районі Часового Яру; на південь від Часового Яру біля Ступочек та Білої Гори; і на південний схід від Часового Яру біля Кліщіївки 17 і 18 вересня, але не досягли жодних підтверджених успіхів. Пропагандисти заявляли, що підрозділи російської 4-ї мотострілецької бригади та невказані чеченські сили "Ахмата" перетнули канал Сіверський-Донець у напрямку Ступочек 17 вересня. Інший російський блогер заявив, що окупанти насилу встановлюють міцні позиції в Жовтневому мікрорайоні (східна частина Часового Яру).




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини